Ismerem a korlátaim, és inkább nem veszelyeztetek másokat
Ezeket a Dwarvval kapcsolatos problémákat, amelyeket jeleztetek, értelmezni sem tudom. Nem folyik meg, nem szörcsög, nem sípol. Négy éve használom. Megtekerem a 8-10 menetet 2-es magon kantalból, vagy ss-ből, majdnem húzósra behúzom a vattát és egy hétig, kb., “curvajó” minden. Csak töltöm, szívom, napi 8-10 milit.
Nem vagyunk egyformák.
Csak ismételni tudom: A Dwarv a király!
Én nem töltöm vezetés közben, mert nincs autóm, de buszon menet közbe simán!
Hát, én meg a gondtalan dvarwal nem találkoztam soha, ha neked király, az jó, akkor megérkeztél, de azért hidd el, amit írunk.
Jó, hogy te negtaláltad a királyt! Nekem van több is ami jó valamiért és kedvenc. Igazi király…még nincs
Nem! A By-Ka a Király!
Amugy ki melyik dvarwot reszesiti elonyben? 22 vagy 24?
Most a v9-et használom, hát ez király, igaz előtte 2 hónapig a polcon pihent, mert akkor meg a kajmán volt a király, szóval a lényeg, hogy az a király, ami éppen pereg.
Ami éppen pereg vagy éppen új
Én 22-eseket használtam, mert a modjaimon bénén néztek ki a 24-es tankok, meg szerintem szebb is, igazából az fl a legszebb tank nálam.
24-esem nincs,és késztetést sem érzek hogy vegyek mert sokaknál látom hogy eladják,persze a 22-est is
Szerintem modfüggő melyik néz ki jobban rajta.
Nos, én közben még YueTube-zom, vagy szókeresőzöm is.
Minden “apróság” miatt nem állhatok meg, sosem érnék oda…
Dwarv mtl 22 . fl.
A 16-os picit finomabb ízeket hoz, de az csak 2-milis, így túl kicsi nekem.
Nemrég láttam egy BIG GERMAN-t eladót sok cuccal abba fér anyag nagy,szép de nem kell
Amíg egészben érsz oda, és másnak sincs baja, addig jó
Félre ne érts! Nem szándékom, hogy meghazudtoljalak, csak jeleztem, én nem találkoztam a Nálad jelentkező problémákkal.
Semmi gond, amióta Éviről megtudtam, hogy nem érzi a citromot a citromos levesben én már semmin sem lepődök meg.