Időm is van, rá is érek… Játszok. A címben szereplő 3 rta-t megépítettem, és összehasonlítottam. A Dvarw és a By-ka klónok, a Pio az nem, de kb. egy árkategória ~ $ 20-30.
A felhasznált anyagok:
- Ni80 szálhuzal awg 28 (Zivipf.de)
- Pro vape cotton - BPMODS
A tekerés mindhárom tankban 2,25 mm magátmérővel (mert csak) készült, 6 menet hézagosan, 1,5 mm-re megemelve az 1,4-1,5 mm-es airpin felett.
Vattázás az általános ajánlások alapján.
A Pioneerral szenvedtem a legjobban, nagyító, lézerpisztoly, elektronmikroszkóp, kupica pálinka, minden játszott.
Dvarw semmi különös, a szokásos bajusz.
A By-kába meg az előszobából dobtam bele a vattát két palacsinta elfogyasztása között.
Nézzük a kapott értékeket:
A liquid az exAromamester által forgalmazott un. Pisztáciás fagyi fantázianevű kreálmány, ami hát… el lehet szívni, na. A gyártói ajánlás alapján kevertem 70VG 30PG arányú, francia alaplébe. Nic 7 mg/ml.
Amúgy azért ezt választottam, mert ez számomra egy semmilyen ízű cucc, tökéletes alap az összehasonlításra. Ha ebből egy rta kihoz valami értelmezhetőt, megérdemli a megbecsülést.
A Pioneerből egy kicsit édes, semmilyen íz jött, a gőz is egy picit halovány, nem az a sűrű, testes, hanem olyan hajnali köd oszlóban típusú.
A Dvarw az édes ízeket, inkább a vaníliát hozta ki, a pisztácia később jött elő, de előjött, ergo itt már tudtam, hogy milyen ízt szívok. A gőzélménnyel ennél voltam leginkább megelégedve, nagyon jó sűrű gőze van, imádom.
A By-ka a pisztáciát mutatta meg, kicsi tölcsér mellett. A vaníliát csak a háttérben megbújó édes mellekíz jelentette. A gőze ennek is nagyon jó sűrű, testes, de a Dvarwé jobb.
Tehát FAZIT
Az első hely egyértelműen a Dvarwot illeti, mivel én amúgy is édesszájú vagyok, nekem bejött az általa nyújtott teljesítmény.
A második helyre én a By-kát teszem, bár teljesen más karakter, majdhogynem holtversenyben van magyar hősünkkel.
A harmadik a Pio. Biztos meg lehet jól is építeni, nálam marad a szekrényben. Ha valaki kérdezi, van.
Köszönöm, ha végigolvastad, remélem nem untattalak nagyon. További szép napot kívánok és éljenek a csajok!
Üdv : Orbit az assassin