Sziasztok,
Kb. fél éve vapelek, 14 év analóg után.
Jelenleg 1mg-os 70/30as szmötyit szívok vaporesso iTank2-ben, kb. 50watton hajtva 0.4es porival. Természetesen DL.
Mivel a liquidek olyan finomak, mondhatjuk, hogy éjjel nappal a számban lóg a készülék (ha több nikotint teszek bele akkor is, próbáltam…).
Délután/nap végére olyannyira tele vagyok már, hogy szinte nem is esik jól, de szívom és ennek eredménye képp, nem is jó a közérzetem. Valahogy nem oké semmi, fáradékonyság, dögléshez van csak “energiám”.
Veletek nem volt ilyen? Ha igen, bejött vmi praktika? (Ertelem szerűen, hogy kevesebbet kell szívni, csak na, nem olyan egyszerű )
Érdekes, ha iqos-szal csinalom is ezt, akkor nincs ilyesmi.
Köszi!
Peti
Szia.
Azt még elárulhatnád hogy miből kevered az 1mg-os alapodat.
Hátha tényleg az a kevés neked.
Vagy mennyi ami több
100ml-t keverek mindig. 65 ml 100% VG és 5 ml 20mg-os 100% VG nic booster. Ehhez jon 20 ml 100%PG és 10ml a&l aroma. Igy jön ki a 70/30.
Próbáltam már 2mg es 3mg-os verzióban is.
Erre gondoltam, hogy több nikotinnal.
Szia @Buko üdv köztünk!
Mivel a liquid (de külön a PG és VG is) dehidratáló hatású, én azt javaslom első körben, hogy vigyél be több folyadékot, hátha “csak” ennyi a gond. A kevesebb folyadékbevitel sokszor érdekes dolgokat művel a testünkel. Ezzel nem azt mondom, hogy nem iszol eleget, hanem azt, hogy egy ilyen életmód mellett már máshol van a minimum, mert hogyha vapelsz akkor többet kell inni is, kötelező jelleggel.
Egy mili nik az semmi szerintem.
Ha kevesebbet szeretnél szívni emelj a niken .
Ha nem ézed a torokhatást akkor kevés.
1-1,5ml az csak arra jó, hogy leszoktassa magát a felhasználó a nikotinról. Nem érzed a hatását de cserébe tudod, hogy benne van és ez “megnyugtat”
Ezt az egészet én csak a nik miatt csinálom…ha 1-1.5mg/ml-t használhatnék akkor inkább nem is vépelnék. Mondom ezt úgy, hogy jóideje 3-3.5mg/ml között használok.
Ám mennyit fogyasztasz el egy nap amitől rossz a közérzeted?
Kb 20-25 ml megy egy nap
Nem aprózód el. Ennyitől én is szarul érezném magam
Már ennyi belégzéstől én is hiperventillálnék bár nem ismerem a DL vonalat, hogy mi a sok. De itt maga a belégzés mennyisége a sok, szerintem. Értem én, finom a liquid, szopogattam el gyerekkoromban 25 dekás zacskó töltött cukorkát 2 óra alatt
De nem egyben vetted be, ugye?
Amennyi a számba fért annyit ettem. Mohó gyerek voltam
Na, akkor már csak az a kérdés, hogy melyikőtök volt nagyobb szájú kölök
Ritkán volt édesség, csóró család voltunk…de, Ha kaptam, akkor én nem szerettem katonázgatni, beosztogatni. Ma is így van. Ha van egy tábla Milkaszerű valamim, nem tördelgetek naponta 2 kockát. Megvárom a szombat estét, és felzabálom egyben. Aztán napokig nem.
(Kövér kisfiú voltam, amikor épp nem csontsovány, a betegségtől, ez váltakozott…
Most nagydarab felnőtt vagyok, de nem ordenáré. )
na, csak mert valamiféle versenyzést véltem érteni a hsz-okból