Nos kérem. Kicsit finomítottam a török dohányos recepten, mert be kell látnom, hogy ez a cseresznye tényleg erőteljesebb mint a régi verzió.
Az alábbi receptet írtam le múltkor, mert anno így csináltam:
- 5ml TPA Turkish tobacco
- 2.5ml Graham Cracker.
- 2.5ml Black Cherry
- 1ml Double Chocolate
Ezzel nem is volt semmi gond úgy 5 éve. Imádtam! Ez volt az a liquid amit mindig kunyiztak a haverok. De azóta eltelt kb. 5 év. Az aromák változtak, így kénytelen voltam kicsit megújítani a régi receptet.
Az új verzió így fest:
- 3.5ml Turkish Tobacco
- 2ml Graham Cracker
- 1.25ml Black Cherry
- 1.5ml Double Chocolate
A régi verzió is szívható, de régen a csoki vitte el más irányba, de annyit változott minden, hogy most a fekete cserkó lett a domináns, ami totál megváltoztatta az egész liquid karakterét. Persze nem rossz cseresznyésen sem (Illatra legalábbis) de pont azt nyomja el, amit úgy szerettem benne.
Az új receptből 8.25ml aroma lett összesen, ehhez 91,75ml alapot öntöttem a 100ml 8% körüli liquidhez.
Nem akartam félrevezetni senki, de így, hogy előttem van, már könnyebben jár a szám, mint emlékezetből.
Feltettem a polcra, 1 hét múlva kóstolom meg először, remélem addigra én is javulok majd. Addig is, kimértem némi sima alapot, mert betegen nem éri meg ízeket szívni, ha úgysem érzem azokat.
Szerk.: Illatokat érzek, ízeket nem mindig. Éljen a fülkürthurut!