A recept: (Kinga engedélyével)
5ml török dohány -TPA turkish
2.5ml cseresznye -TPA blach cherry (nekem bf cherry, mert éppen kifogyott a shopból )
2.5ml keksz-TPA Graham Cracer
1ml csoki -TPA Double Chocolate
Mindezt összekutyul és 8%-ban kever.
Már kutyulásnál is isteni illat leng körbe, aroma kóstolása is megvolt, ez finom…keverhetjük
50-50-es alaplé, gépben 24 óra. (Meg egy nap pihi kellene, de nem bírtam kivárni )
Beszívásnál füszeres-édes-kicsit fanyar íz, jó édes.
Megtölti a számat, isteni. Nem tudom különvenni se a cseresznyét, se a dohányt de mindkettő ott van. A cseresznyét inkább csak a fanyarságából érzem.
Kifújásnál a keksz és a csoki dominál, utóízként pedig marad a dohány kesernyés íze meg a fűszerek.
Próbáljátok, igazán különleges élmény. Nem túl édes, sokkal inkább fűszeres, de a nagyon is jó értelemben.
Köszönet Kingának a receptért, nálam állandó íz lesz.
TPA fekete cserkóval (ami édesebb is picit, és valóban nem olyan tömény, mint a BF) nekem olyan volt mint manapság a kék villamos, csak ez picit édesebb. Máshova nem tudom tenni, másra nem hasonlít, a villamosra is csak messziről. Ez egy külön ízvilág, külön út, más világ, más galaxis, meg ilyenek.
Tehát ez valami olyasmi, ami egy új, még felfedezésre váró galaxisba repít a vape ködös tejútján ringva egy édes-cseresznyés - kekszes dohánylevélszőnyegen?
Az elvileg, a fekete cseresznyére alapozok, pont kiegyenlíti a fűszeres dohányt, lágyít rajta annyit, hogy nem lesz tolakodó a fűszer. Hanem amolyan le nem fogod tenni finomság.
Nos megtörtént hát cseresznye kinyirta és még ott van a török dohány felkell ütnöm némi jó mínőségű dohányal mert ez az iz egy csajos pacsuli dohány…Elnézést kérek a csajoktól nektek ez tuti…Nekem ez nagyon messze van az ízlésemtől.
Kedves Kinga számithatsz némi 3as mixre.a mod javítás után…
Szia Kinga! Jó az a TPA török dohány magában is, csak én nem értem az 5 ml -es kiszerelést. Jó sokat kell bekeverni, és több hónapra félretenni. Ugyanis frissen olyan, mint a vásári törökméz, főleg 10 % -ban. Ezért nem értem, volt nekem kikeverve, 5 % -ban, RDA -ban szívtam el az utolját, és éreztem benne a dohányt, nem csak a mézet. Sokáig kell érlelni, és ha legközelebb lesz, csak a Cthulhu 1929 - ből szívom az egészet.