Tisvapo. it oldal, átverés?

Értettem hogy a tisvappoval volt, viszont egy tanács ha az OTP már meg nyugtatott,
de kérd ezt a megerősítést mailban (ott is írj rájuk).
Sőt én az olaszt is biztos ami biztos át terelném oda.
Ez csak tanács reméljük nem lesz rá szükség.

Tisztelettel

Otp azt javasolta továbbiakért bankfiókba menjek be ha kell, e-mail-ben nem hiszem, hogy bármit megerősítenek. Talán netbankon kerszetül lehet üzenetben beszélni velük, de ott utobbi két üzenetemre nem reagáltak. Tisvaponak külön email is ment persze. Az elején nem gondoltam, hogy hasonló lehet ebből azért érdeklődtem csak messengeren.

Ha szépen megkérlek, vagy inkább tanácsolom, ebből a képet vedd ki légy szí:

(tartalmaz olyan infot, ami másra nem tartozik)
amit írok nem bizonyító jellegű de, befogadta az ő bankjuk.(ne kérdezzétek honnan tudom)
De ettől még te nem vagy velük kapcsolatban.
Akkor ha kell és még ha felesleges is menj be egy bank fiókba és kérj az utalásodról egy igazolást.
Attól még az ő bankjuk lehet hunyó mert nem tudom hogyan írnak jóvá.Az olasz bankrendszerben annyira nem vagyok otthon ne haragudj :slight_smile:

Tisztelettel

2 kedvelés

Remélem minden rendben lesz, és becsülöm a türelmedet :fist_right::fist_left:

3 kedvelés

Ezt az otp-nek kell kivizsgálni! ha sztük elment a zsé akkor az úgy is van! én egyszer reklamáltam egy rendelésem miatt, tapasztalatlanságból is… hogy átverhettek, de túl spiráztam. A bank kért volna tőlem még egy visszajelzést hogy mire mentem, de nem várták meg még se, ők lezavarták az egészet és visszaküldték az elküldött összeget. Közbe pár nap elteltével megkaptam a pakkot, mivel becsületes embör lennék így vissza is utaltam nekik paypalon, adott az üzlet egy imélt és elküldtem, majd megköszönték. Szval időkérdése és a bank kivizsgálja!

2 kedvelés

Bármennyire is bosszantó a dolog, egyelőre ne izguld túl. Volt már néhány rendelési zűröm EU-s webshoppal, innen K-Európából nézve egészen csodálatos a reklamációkezelésük(nem az a magyaros/kínai féle már kifizette,lesz@rjukmentalitású- pénztvisszanemadunk vonal mentén mozognak).
Ez nekik is probléma, ők is utána fognak járni. Az elégedett,visszatérő vevő a jó vevő. Ez meg nem egy sufnibolt, igen csak meglepődnék, ha nem lenne pozitív megoldás a problémára.

6 kedvelés

Csak sikerült ! Délután e-mail-re válaszoltak miszerint az adminisztráció valóban elnézte az összeget, úgyhogy küldik a csomagot! Ahogy nézem többek között az utolsó Diplomat-ot sikerült elcsípnem egyébként :grin:

2 kedvelés

Örülök hogy megoldódott a probléma :grin:
De ez a " adminisztráció elnézte az összeget" duma :eyes::joy:

1 kedvelés

Elég durva!!