Tisvapo rendelés

Sziasztok!! Szeretném megkérdezni, a Tisvapo mennyi időn belül szálít? Köszönöm!

2 kedvelés

Tavasszal még 3-4 nap volt, ha jól rémlik, de majd ír frissebb rendelő tag is :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Köszi!! Pénteken rendeltem , de még csak számlát kaptam!

4 kedvelés

Az érdemben csak hétfőtől indult útnak

5 kedvelés

Köszi!

3 kedvelés

Érdemben lehet, de most néztem, péntek este bekerült a gls it rendszerébe. De még nem adták át nekik!

2 kedvelés

Szia Tibor, NOOOO para :wink: , pedig én is mindig parázok :sweat_smile: na mindegy is, a Gls it rendszere le van maradva egy csöppet, csütörtökön/péntekre egyszer csak itt lesz! :wave:

7 kedvelés

Köszönöm a váéaszod!

4 kedvelés

Tisvapo akciónál, sok a három bejegyzés ezért ide fért csak be! :wave: :disappointed_relieved:

:small_orange_diamond: Extra 20% kedvezmény minden ízre és folyadékra BLACK20 kóddal!:small_orange_diamond:
De siess, ezek az ajánlatok csak 2024. november 10-én, vasárnap éjfélig érvényesek! :hourglass_flowing_sand:
:point_right: Látogass el honlapunkra most és használd a BLACK20 kódot a pénztárnál

5 kedvelés

Újfent, csak ide tudom rakni! :wave:

Hihetetlen kedvezményeket vehet igénybe az aromák és a gőzölő folyadékok széles választékára. :dash:
:small_orange_diamond: Extra 20% kedvezmény minden ízre és folyadékra BLACK20 kóddal!:small_orange_diamond:
De siess, ezek az ajánlatok csak 2024. november 17-én, vasárnap éjfélig érvényesek! :hourglass_flowing_sand:

8 kedvelés

Megint csak ide! :wave: :vaperina:

A weboldalon hihetetlen kedvezményeket vehet igénybe az ízek és a gőzölő folyadékok hatalmas választékára. :dash:
:point_right: De siess, ezek az ajánlatok csak 2024. november 24-én, vasárnap éjfélig érvényesek! :hourglass_flowing_sand:

6 kedvelés