Sziasztok! Tisvapo oldalról mi a véleményetek? Rendeletek már onnan? Ha igen mennyi idő mire meg kapod a terméket, és kell e vámot vagy hasonlót fizetni a behozatalèrt? Köszi ![]()
Igen, ismerjük, kicsit drága, de van amit csak ott kapni, 5 nap, nem fizetsz semmit, mert eu, futár hozza, talán mpl, de ezeket mindig keverem annyi jön hozzám. 84 (?) eurtól ingyenes a szállítás, egyébként 15 eur, ami elég drága, szóval érdemes sokat költeni ott. Egyébként korrektek, volt már törött aroma, rossz színű mod, meg amit akarsz, gyorsan válaszolnak, megoldják amit kell. Ajánlott.
GLS-el szállítanak.
Most meg csak ide! ![]()
Végre itt a Black Friday! ![]()
Kihagyhatatlan ajánlatokkal készültünk, hogy ez a hétvége igazán felejthetetlen legyen:
20% kedvezmény az ízekre és folyadékokra, beleértve a kész és eldobható folyadékokat is!
Szuper ajánlat nikotinos pajeszre mindössze 2,39 €-ért!
10% kedvezmény minden másra a katalógusban:
(Pod modok, porlasztók, doboz modok, tekercsek, kiegészítők, alkatrészek, stb.)
Hogyan lehet kihasználni?
Írja be a BLACK24 kódot a kosárba vagy a fizetési oldalon, és azonnal látni fogja az érvényesített kedvezményeket.
Siess! Az akció vasárnap éjfélkor jár le.
Ők szállítanak Magyarországra?
Igen, már rendeltem tőlük korábban
A Tisvapo hétvégi kedvezményes kódja szerintem csak parasztvakítás! Mivel elég drágán dolgoznak így többnyire csak egy két cuccost rendel az ember. Kivártam a hétvégét és a kosárba tettem 5db koncentrátumot, ami 89.50-re jött ki kedvezmény nélkül. A kod beváltásával ez az ár olyannyira csökkent, hogy nem fértem bele az ingyenes kiszállításba, ami még 2db aroma ára lenne, ezzel rákényszerítettek a további vásárlásra, de mivel a további 2 össz összege pár cent mínuszban volt ezért még kellett egyet választanom, hogy ingyenes legyen a szállítás. Ma (hétköznap) újra nekifutottam, így kedvezmény nélkül ingyenes szállítással csak azt rendeltem amire szükségem van.
Mondandód ezen része totálisan értelmezhetetlen számomra ![]()
Szia! Megpróbállom érthetővé tenni számodra! Miután megkaptam a hétvégi kedvezményt annyira lement az ár, hogy buktam az ingyenes kiszállitást ami csak 89 euro felett lép érvénybe és ahhoz, hogy ezt is ingyenessé tegyem kelett még rendelnem nem 2 hanem 3 olyan terméket amit egyébként nem is rendeltem volna ha nincs ez a faszság. Ma 2025. 10.17. Hétfő lévén nincs bonusz kedvezmény, így 89.50 euroért azt rendeltem amire szükségem van és az össz értéket figyelembe véve ingyenes a szállitás.Reméllem tudtam segíteni ![]()
Szia Tomi! Mondjuk a korlát nagyon nem jó szögben van rögzítvem, de nem vágom, hogy mit illusztrál a fotó! Biztos velem van a baj! ![]()
Nekem a végösszegből mindíg levonják a kedvezményt,és úgy is free shipping szokott lenni.
Rendeltem onnan párszor,lehet velem ott is kivételeznek ![]()
![]()
Az élet szép a mondanivalója a fotómnak ![]()
Egy jótanács Tisvapo-hoz: nyugodtan használd a kedvezményt, ha meg bemegy az ár az ingyenes szállítás alá, akkor ott vannak a mini-shotok, 10 milli aroma, 10 milli felöntés, kóstólni-kísérletezni tökéletesek, ólcsóak, Azhad-Blendfeel-Vaporificio vonalon pedig vannak kivonatos aromák. Lényegében ugyanannyit fizetsz, viszont többet hozol, és ha a kísérleti cuccok meg nem ízlenek, akkor sem fáj a szíve érte az embernek, de elég sok gyöngyszemre lehet bukkanni.
Szia! Köszönöm a tanácsod!
Az a nagy helyzet, hogy már így ís túl lőttem az éves keverési keretemet hisz más shoppokból dögivel rendeltem ezt azt. A Tisvaporol ez volt az első rendelésem és csak olyat rendeltem amire valóban kiváncsi vagyok így nem akartam tovább halmozni az aromákat. Nyílván ha ismerném a termékeket és több mindent vásárolnék ez a bonusz opció egy tök jó dolog. Legközelebb átgondoltabban cselekszem! ![]()
Oké köszi…tehát nem kellett a több áru hétvégén 89.50€-ért, inkább vetted ma csak azt amit amúgy is vettél volna ugyanannyiért
Nem! Most tényleg ennyire érthetelen vagyok? Nem szeretnélek megbántani, de szerintem hadjuk.
oké, feladom…én is tudnék mit mondani, de tényleg hagyjuk. ![]()
Lényeg, hogy neked úgy jó ahogy van
Szerintem mindenki értette mit írtál, csak a felhasználók többsége inkább választotta volna azt az opciót, hogy azonos ár mellett inkább kér több terméket egy rendelés alatt.
De nem vagyunk egyformák. Ha neked csak erre volt szükséged akkor számodra a “kedvezmény” nem igazi kedvezmény.
Ja jobban meggondolom… de nem kell meggondolnom!
Én akkor 89.50-ért inkább többet vettem volna, mint ami kell, még olyat is amire semmi szükségem! ![]()
Van az a helyzet mikor is nem a futár telefonál, hogy tud - e kézbesíteni, mind inkább a logisztikai cég, érdeklődve, hogy maradt még a megrendelői cím, vagy már az új vevő címére?
![]()