Ti is ilyen sokat gőzöltök el?

Én vissza vettem mióta más a munkám:napi 30ml/3-as MTL-be. :slightly_smiling_face:

13 kedvelés

Na akkor azért annyira nem sikerült vissza venned!! :thinking:

7 kedvelés

Nagyjából nekem is ennyi fogy,csak èn 6-tal gőzölök egyenlőre,idővel szeretnèm csökkenteni 3-ra.

8 kedvelés

Hát én valamit ,nagyon hanyagul csinálok!! Reggeltől estig jóformán le sem teszem. De 15ml-nl nem tudok többet elszívni, mtl-ben! De most már holnap pontosan lemérem!!

12 kedvelés

Esetedben,arra tudok gondolni,hogy amiket használsz,
ha jól tudom kivonatos aromák,egy idő után eltelítenek. :thinking:

9 kedvelés

Sebaj nem a napi ml szàma a lènyeg hanem hogy èlvezd a vapelèst​:love_you_gesture:Èn legalábbis ezt az elvett vallom nem foglalkozom hogy mennyi megy el napi szinten…A lènyeg hogy jól esen amíg azon kereteken belül nyomja az ember semmi gond szerintem a többi mellèkes :love_you_gesture::person_shrugging::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::face_with_peeking_eye:

12 kedvelés

Nem csak azt használok. Csak 1 rta-ban van mindig kivonat, A többiben ,dohány és deszert dohány!!

8 kedvelés

Persze, teljesen egyetértek!! Csak most, hogy itt volt a téma, kíváncsi lettem!! Csak puszta kíváncsiság!!

7 kedvelés

Engem pl. hamarabb eltelít a karamellás desszert :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Egyformát esztek a druszáddal? :grimacing:

6 kedvelés

Én úgy oldottam meg, hogy melóba 4mg, itthon 2 mg, kb 100-120 ml/hét, attól függ van-e hétvégézés. Úgy 2 hónapja álltam át teljesen analógról, kezdésnek tudatlanul vettem egy 20mg-os kész nikotinsót, az egyből lerántott a cigiről, akkor olyan rosszul lettem a nikotintól, hogy azóta ez a 2/4mg pont jó.

13 kedvelés

Pont igy kell biztosra menni annak aki leakarja tenni a cigit​:+1: Lehetnek ilyen olyan hű de jo izek, de ha keves a nik akkor nem lesz atallas a legtobb esetben. Gratulalok

9 kedvelés

Én nem foglalkozom vele mennyi fogy, szívom amíg jól esik és kész… 12mg! :wave: :grin:

12 kedvelés

teljesen változó nálam. alapjáraton MTL 10mg-os levesekkel elmegy itthon 5-8 ml, ha irodázom, akkor csak 5 körül egy nap. ha véletlenül 20mg-os van csak kéznél, akkor az a fele kb. ha pedig lazább hangulatom van, akkor 3mg-ból “bármennyi”, ami mondjuk 10-12ml

9 kedvelés

Én sem tartom számon mennyi fogyik el, csak régebben vittem mindig magammal (a 3 hét melóra) km 300-350 ml-t. De akkor egy dl kazán volt velem. Most 3 van. Valszeg ezért megy el majdnem a fél liter…
Mert ott van velem, az oxva arbiter 2, aztán a DR solo, meg most a cabeo klónom is, ami ugye hybrid… és át szereltem dl-re. Így normális hogy több fogyik el.:grinning:
És mindemellett még legalább 4-5 mtl kazán is…:grinning:

9 kedvelés

Örülök, hogy nem bírom a DL-t… :pleading_face::joy:

7 kedvelés

Én tisztában vagyok vele hogy miért fogyik el annyi levesem. Mert a nik tartalom nagyon kevés. Így eleve több kell. Mert dl-ben 2-est vépelek, mtl-ben meg 4-est…ezért …valszeg…:slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Akkor van megoldás: Csak egy szűk mtl kazánt viszel, 1 ízzel, 12mg/ml nikkel és max 150ml-ből kijössz 3 hétre :smiling_imp: :grin:

8 kedvelés

Ez a képlet egyszerű … Azért fogy ,mert szívjuk :rofl::hugs:

7 kedvelés

Nagyon párás környékeken ez változhat :grin:

7 kedvelés