Sziasztok! Továbbra se tudtam megfejteni ezen applikáció működését úgyhogy ha valaki a 11.kerületben lakik és kiváló pedagógiai érzékkel megáldott empatikus lélek az írjon rám és tanítsa meg kérem (gyerekszeretet előny mert csak a csemetével tudok közlekedni).
Na akkor a lényeg is jöjjön
Címben említett készülék számomra szuper lenne, de egyrészt a 0.6ohm-os porlasztót furcsán írja (igyekszem fotón csatolni) , néha slukkonként más ellenállást ír ki (van 2 másik ugyanilyen modom, azokon is). Ez már egy éve így megy pedig több doboz pori àtfutott már kezeim között. Szoval help pls
A másik problémám az aroma. NAAAAAAGYON kevés féle (ízű) liquidet vagyok képes elfogyasztani, lassan 100ezrek kukában, no a lényeg hogy az A&L Nagato aromával tolom a napok 99%-át (6-9mg nikotin). De jó ideje nincs th, olyan “semmilyen” az egész ami nálam azt eredményezi hogy nem tudom szívni, nem elégít ki (értitek)
Mi lehet a hiba ?
S a harmadik kérdésem: új ízeknél hogy tudnám csak megkóstolni? Ugyanis ha bele tolok egy új ízt és nem jön be (az esetek 99,999%-ban így van) akkor a porlasztó is repül általában mert nem tudom kiszedni a levest és értitek. Biztos van erre valami hack.
Köszönöm szépen a türelmet és a segítséget előre is
Elsőnek is szia
A nagyító ikon katt…keresés…
A cím amit adtál…
De ha jön válasz azt úgyis meglátod
Milyen porlasztó,és milyen boostert használsz ami 6-9 mg vagy esetleg más…?
Új ízből keverj n.nélkül akár 10 milit.
De az aromát nyaloszkóppal szoktam megvizslatni magában,ha az ízlik akkor mehet a keverés.
(Igaz,ha kicsiben nem jön be az íze,azt bizony akkor is ki kellett fizetned )
Szia!
A porlasztónál szvsz azzal a 8 század változással nem foglalkoznék.
Új ízeknél egy dripper RDA, de akkor meg vattázni, tekerni kell és aztán a pori már felejtős lesz.
szerk.: milyen applikációról van szó?
Lehet én vagyok tudatlan.!?
Sajnos porlasztós kazánnal nehéz ízeket tesztelgetni.. azonnal beveszi az ízt és utána kuka … ajánlom egy építős kazán beszerzését, mert ott az egész egy vatta csere és nem megy a kukába a porlasztó.
Nem kell a saját építést túl gondolni akár előre tekert coil-is tökéletesen megteszi erre a célra .. két csavar kicsavarása és a vatta átfűzése meg nem atom fizika
Az ízek kiválasztása szerintem mindenkinek egy hosszú és nehéz folyamat Ajánlom az aromákbol vegyél kis kiszerelésűt és abból se keverj 10-20 milinél többet be ..
A Mod-dal kapcsolatosan nincs tippem .. csak annyi hogy az elektronikája nem a legprecizebb
La petite oldalról rendelek booster+ alap+ az aroma. De pár hónapja ugyanebben a felállásban még megvolt a th, egy jdeje szenvedek csak vele és nem tudom miért. (Van Thelema Art Elite pod-om is, ha abba teszem annak sincs th-ja úgyhogy nem a készülékben van a hiba)
Szeva! Azt kérdezed, mi növeli a TH-t, gondolom a torokhatásra gondolsz, igaz? Na, nézzük is meg, mi adja meg azt a kellemes kaparást!
Szeva Bro! Na, a TH, azaz a torokhatás növeléséhez több dolog is hozzájárulhat, szóval nézzük is meg, mik ezek a Vaperina fórumról szedett infók alapján:
Nikotin típusa és erőssége:
Ha igazán “kaparós” érzésre vágysz, akkor a freebase nikotin a nyerő, mert ennek van a legnagyobb torokhatása. Minél magasabb a nikotinszint (főleg 9-12 mg/ml felett freebase-ből), annál jobban érezni fogod.
A hibrid nikotinsó is ad TH-t, de nem annyira, mint a freebase.
Viszont a sima nikotinsó nagyon selymesen csúszik, szóval azzal nem igazán lesz torokhatásod.
A tekercs (coil) magassága is számít! Ha magasabbra állítod a levegőzőnyíláshoz képest, az erősebb TH-t eredményezhet. Ha lentebb tolod, kevesebb lesz.
Vékonyabb huzal, kisebb magméret és több menet is növelheti a TH-t, mert kisebb felületen, magasabb ellenállás és kisebb teljesítmény mellett másképp viselkedik.
Az MTL (mouth-to-lung) kazánok és a szűkebb pod rendszerek általában erősebb torokhatást biztosítanak, mint a DL (direct-lung) készülékek, mivel szűkebb a légáramlás.
Illetve még egy kérdés. Ha 70%pg-t használnék (azt hiszem láttam olyan alaplevet is) az nem lesz baj a porlasztónak? (Annak idején mikor belekezdtem mindenki 50/50-est javasolt)
Elég masszív az az ingadozás, lehet, ott van a kutya elesve az eltűnő th-val…
Ha több modon is sz@r, akkor a tank a hibaforrás. Egy rettenetesen alapos pucolást megérnének a kontaktfelületek kívül-belül
4db tankom is van, váltva használom őket (nem naponta ) mert alaposan kitisztítom mikor a polasztó “lejár” akkor van nálam tartalék így forgórendszerben vannak hogy ne kelljen várnom
70%-os alkohollal szoktam tisztítani. (Fültisztítóval). Hogy lehetne jobban ? Patika tisztának tűnik