Na meg jött végre a csomagom. Széttéptem, mint foxi a lábtörlőt, és örültem,mint majom a farkának.
Megtekertem életem első porlasztóját(28GA kantal, 2,5 mag+ Vapefly cotton clouds), nyugtázom magam, hogy na azért ez nem lett elsőre olyan csálé, dagad a májam, öröm és bódottá.(Majd azért egy képet csatolok, hogy a gépezet milyen értékeket jelez, hogy viszonylag jó lett-e szerintetek is a szisztéma.)
Na de ezek után jött a kopp…
Beleszívtam és a Cerberus Dl tankom több édes ízét hiányolom az új Bishopomból…
A lime tömény erős ízét érzem, de azt az édes limonádés hatást nem érzem…
Teljesen más a 2 tank, ez tény. De akkor valszeg az aromával vannak itt bajok? (full moon+50-50 pg-vg Vaping Underground-os alaplé, 6mg nik.)
Szerintem mehetsz apránként feljebb a wattal…
Ember, liquid tank és minden függő is, de én most az 1.2 ohmos tekerést 14 watton használom, éppen úgy esik jól
Én 1 ohmot 14.5 watton használok.
Illetve a vattának is lehet valamennyi betörési ideje és minden rta más ízeket domborít ki és másokat hagy el. A levegőzéssel is lehet játszani, az is befolyásolja a végeredményt. És az is lehet, hogy ez ennyit tud.
Szia! Jó lesz az! Javaslom a vatta ne lógjon túl a vatta árkon, ill. vastagságából is kicsit vágj le. Teltebb ízekért Ni80 2-es magon.
Nekem sajna nincs ilyen tankom (bár szemeztem vele) és így nincs személyes tapasztalatom, de valamiért úgy emlékeztem, hogy alapvetően dohányos folyadékokhoz ajánlották annak idején, és tessék: “Particolarmente indicato per liquidi tabaccosi e volendo anche liquidi cremosi sui quali avrà un ottima resa dell’ aroma.”, azaz: “Különösen alkalmas dohányos folyadékokhoz és, ha szükséges, krémes folyadékokhoz is, amelyeken kiváló aromakihozatal érhető el.”
Egyetértek @Elek_Segits-sel, mert a Sura tankom ugyanilyen felépítésű… Szerintem próbálkozz bátran, iletve lehet más likvidhez tökéletes élményt ad majd.
Amúgy a múltkori ütöm-vágom dologhoz visszakanyarodnék… Volt, akit megjelöltél, hogy neki aztán mindent is sikerült kicsinálni. Lehet valszeg a nyomdokaiba fogok lépni, mert élt kb fél órát a nagyobbik gyári palástja szegénynek…
Oh akkor valszeg megvan a ludas így,hogy miért ilyen a drágája… Csak elfelejtettem ezt a fontos infót, mikor megrendeltem valami oknál fogva,hogy ez a tank ezeket az ízesítéseket preferálja.
De akkor majd létyó rendelésnél keresek hozzá passzoló ízeket, meg keresek édeskés-gyümis ízekhez ezen kívül még egy tankot.
Az hooogy?
Van egy nagyon rossz szokásom, hogy ha cigizgetek, akkor letámasztom a tankot hüvelykujjal. Aztán mentem volna el és a kutyák elémbe jöttek üdvözölni stb. Ahogy rám ugrott az egyik, abban a pillanatban ezzel a mozdulattal véletlenül lepöccintette a hülye leány a tankot és koppant 3-mat a beton lépcsőn…
Mert ez pontosan micsoda, ha megkérdezhetem?
Amúgy komolyan valaki kitalálhatna olyat, mint a telefonoknál a CAT, mert máris vennék belőle 2-t…
Ez egy byka v8 fém palásttal.
Tessék, ilyen kell neked, bár ha távolra dobást játszol a tankkal, ahhoz lehet kevés.
Gumi, rá kell húzni…
Lifehack
Mindjuk ez már eső után gumi, már eldobta.
Nem szeretnék ilyen sportokat űzni, ellenben többször nem szeretném kipróbálni… Egynek elment, olimpián eldöntöttem nem indulok ezen a számon
Köszi amúgy, szemezgettem amúgyis az ilyen jellegű gumikarikákkal, de most már úgy érzem alapvető kellék lesz. A tanknak meg majd utána lesek.
Ha kell viheted mind, megvettem de nem használom, ingyért van…egyszer törtem el palástot, összerakáskor, meg azóta fémet használok.
Vagy beszélsz Szaszával és csinál neked egyet fémből.
Gonosz de az a baj,hogy jogos
Nem tudtok egy Bishopot olcsón?
Kipróbálnám. Az sem baj, ha csak az egyik üvegpalástja van meg…
Én tudok egyet, ha nem zavar, hogy egy dani mini is jár hozzá.
De hátha @Elek_Segits Robi megbontja a boundle-t.