Thelema mini Ub lite tank &liquid probléma , th gondok

Ahogy nézem igen ..

3 kedvelés

Ilyet rendeltem. Akkor ez 70%Pg ez lesz a jó az azonos alaplével ugye ?
70/30 Nikotin Booster Pack, 10 Olcsó 20mg/ml Nikotin Booster | Le Petit Vapoteur

4 kedvelés

Hát…ezzel nem egyszerűsítetted a problémamegoldást​:sweat_smile: Azért a .93Ω/.68Ω között van egy erős 35% különbség, az ha az elején jó volt(~16W), 30 puff múlva ekkora változással elég halovány lesz. Valami nem kerek a rendszerben, lehet, hogy a porlasztó ilyen gatya módon sikerült széria, de távgyógyítani így nehéz lesz​:thinking:

7 kedvelés

Szia @Reni99 !
Én a modra gyanakszom. Nem tudhatom, mennyi ideje használod a szettet, de mivel beépített akkumulátor van benne, egy idő után már nem olyan a vapelés élménye, mint újkorában. Csökken az akkumulátor kapacitása, és ezáltal a vapelés élménye is.
Illetve az sem normális jelenség, hogy össze-vissza mutatja az ellenállás értékét.
Első körben javasolnám egy másik mod kipróbálását a meglévő tankokkal.

5 kedvelés

Először is,.. jól írtad…
Csupán hozzá szeretném tenni, hogy az 510-es csatlakozót is beleértve abba a tisztításba.

5 kedvelés

Minden alkalommal azokat is alaposan tisztítlom (amennyiben a fültisztítóval 70%-os alkohollal tisztítás annak szamit )

5 kedvelés

A porlasztó anyaga is okozhat ingadozást.
Emelj a n.dózison ha kevésnek érzed :wink:

3 kedvelés

Igen már bekevertem a 12mg-ost de csak 2 hét múlva derül ki hogy funkcionál :slight_smile:
Csak félek hogy az meg sok lesz (mert én egész nap nonstop szívom, muszáj az extrém mértékű szorongás/feszültség miatt). No mindegy majd kiderül köszönöm szépen :blush:
Akkor már itt Tőled megkérdezem bár tuti ilyen kis vackokkal nem foglalkozol, de hátha :see_no_evil_monkey: vettem ilyen bigyót (vésztartalékba mindig van elfbar itthon hogy ha alkatrész kifogy vagy egyéb katasztrófa akkor átmenetileg is legyen valami) de mint kiderült ezt cska maga a liquides része és kellene hozzá valami ami működteti de nem találok sehol. Tudnál esetleg ebben is segíteni? :face_holding_back_tears:

4 kedvelés

Igazad van :joy:ilyenekkel nem élek,inkább megtekerem fillérekből az rta-imat :blush:
A belevaló az tutira flanszianagyországból származik :grin:

5 kedvelés

Ha bekeverted,rá lehet arra próbálni,ízre kevesebb de ne csodálkozz ha mellbevág az első szívásnál a 12 mg :blush:

7 kedvelés

Nem kell lenézni a kicsiket :sweat_smile:
Örülök ha a keverést nem tolom el :sweat_smile:

7 kedvelés

Tudom,már nekünk rutinból megy a keverés :joy:
Én sem vagyok valami hű de magas :zany_face:
Valahol valamikor réges-régen elkezdtük mi is :blush:

5 kedvelés

Nem találtam hozzá kütyüt . .. úgy emlékszem a kumulus-on volt amíg még szállítottak hozzánk

6 kedvelés