Ahogy nézem igen ..
Ilyet rendeltem. Akkor ez 70%Pg ez lesz a jó az azonos alaplével ugye ?
70/30 Nikotin Booster Pack, 10 Olcsó 20mg/ml Nikotin Booster | Le Petit Vapoteur
Hát…ezzel nem egyszerűsítetted a problémamegoldást Azért a .93Ω/.68Ω között van egy erős 35% különbség, az ha az elején jó volt(~16W), 30 puff múlva ekkora változással elég halovány lesz. Valami nem kerek a rendszerben, lehet, hogy a porlasztó ilyen gatya módon sikerült széria, de távgyógyítani így nehéz lesz
Szia @Reni99 !
Én a modra gyanakszom. Nem tudhatom, mennyi ideje használod a szettet, de mivel beépített akkumulátor van benne, egy idő után már nem olyan a vapelés élménye, mint újkorában. Csökken az akkumulátor kapacitása, és ezáltal a vapelés élménye is.
Illetve az sem normális jelenség, hogy össze-vissza mutatja az ellenállás értékét.
Első körben javasolnám egy másik mod kipróbálását a meglévő tankokkal.
Először is,.. jól írtad…
Csupán hozzá szeretném tenni, hogy az 510-es csatlakozót is beleértve abba a tisztításba.
Minden alkalommal azokat is alaposan tisztítlom (amennyiben a fültisztítóval 70%-os alkohollal tisztítás annak szamit )
A porlasztó anyaga is okozhat ingadozást.
Emelj a n.dózison ha kevésnek érzed
Igen már bekevertem a 12mg-ost de csak 2 hét múlva derül ki hogy funkcionál
Csak félek hogy az meg sok lesz (mert én egész nap nonstop szívom, muszáj az extrém mértékű szorongás/feszültség miatt). No mindegy majd kiderül köszönöm szépen
Akkor már itt Tőled megkérdezem bár tuti ilyen kis vackokkal nem foglalkozol, de hátha vettem ilyen bigyót (vésztartalékba mindig van elfbar itthon hogy ha alkatrész kifogy vagy egyéb katasztrófa akkor átmenetileg is legyen valami) de mint kiderült ezt cska maga a liquides része és kellene hozzá valami ami működteti de nem találok sehol. Tudnál esetleg ebben is segíteni?
Igazad van ilyenekkel nem élek,inkább megtekerem fillérekből az rta-imat
A belevaló az tutira flanszianagyországból származik
Ha bekeverted,rá lehet arra próbálni,ízre kevesebb de ne csodálkozz ha mellbevág az első szívásnál a 12 mg
Nem kell lenézni a kicsiket
Örülök ha a keverést nem tolom el
Tudom,már nekünk rutinból megy a keverés
Én sem vagyok valami hű de magas
Valahol valamikor réges-régen elkezdtük mi is
Nem találtam hozzá kütyüt . .. úgy emlékszem a kumulus-on volt amíg még szállítottak hozzánk