Thc Tauren mtl folyás

Megnéztem én is este újra mert darabokra szedtem az egész tankot az utolsó csavarig de már ez előtt is volt ilyen probléma vele. Ma 4x töltöttem meg mert mindig szivárgott

Viszont most a legutóbbi töltés után úgy ráhúztam a tetejét ahogy csak bírtam és kivételesen nem szivárog, szürcsögést sem érzek szíváskor. Most már én is arra gyanakszom hogy fent nem zárt rendesen csak nem tartottam normális dolognak hogy ilyen erősen rá kelljen húzni. Lassan csak kiderül mi a gondja

5 kedvelés

Bakker ez nem szivárgás, hanem áradat. Még jó, hogy nem ázott be a mod és nem ment tönkre.

3 kedvelés

Próbálj ki valamit.
Szedd szét a kazánt darabokra. Mosd el a kazánt, aztán cseréld le az összes o-gyűrűt. Majd vattazd be, úgy ahogy eddig szoktad. Úgy normálisan. Se túl lazán se túl szorosan… Lehet h kis piszok került az egyik o-gyűrű mellé, és az okozhat gondot… Sztem egy próbát megér… :grin: Ha nem akkor ezt is kizárhatod.

4 kedvelés

Pedig ezt csinálta tegnap estétől, egy teli tank ment el belőle reggelre

2 kedvelés

A fenti gyűrűt kicserélem majd mindenképp csak ez a túlzott rászorítás nem igazán tetszik de lehet csak nekem fura, nincs mihez viszonyítanom

2 kedvelés

Ezt nem láttam de valószímű hogy nálam is itt a gond :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Ezt azért nézd meg ismét. Egyszerűen lennie kell.

Na akkor egy kicsit bővebben a Tauren tömítésekről, szétszedtem az enyémet.

A tank felépítéséből eredően a top-cap résznél a hengeres testet teljesen le kell zárja.
Két résznél van csatlakozás. Egyrészt a külső palástnál, ahol már megvan az O gyűrű. A másik rész a kémény folytatása, ami átvezet a szipkához (a közepe). Ott is jól záródó O gyűrűnek kell lennie, ez pedig a top-capben van.

Igaz, hogy a “nagytesóval” rendelkezem, de ez a zárófedél rész szerintem azonos mindkét típusnál.
Csatolom a képeket, azokra meg ráírtam a magyarázatot.

További szép napot, kellemes bütykölgetést, és gőzölést.

7 kedvelés

Ellenőriztem mind a kettőt, biztonság kedvéért a külső nagyot cseréltem. Most 99% hogy hanyagul zártam le a topcapet és ez okozta a problémát, sosem gondoltam hogy izomból rá kell szorítani. Az eddigiekhez képest ma az utolsó 2 feltöltésnél jó rá húztam és tényleg megszűnt minden baja, ha bele fújok akkor sem folyik vissza, nem szürcsög. Remélem így is marad, sosem volt még ilyen jó a kis Tauren :smiley: :partying_face:
Köszönöm mindenkinek aki próbált segíteni!

6 kedvelés

Biztos arra is van megoldás, itt nem létezik lehetetlen :slight_smile:

4 kedvelés

Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.