Dead Rabbit R folyat 😢

Dead Rabbit R tankom folyat a bal oldali csavarnál; újonnan vettem 2 hetes, töltök fel az építéseimről képet de mindig folyás a végeredmény kicseréltem a rögzítő csavarokat is újra tömítéssel együtt de nem szűnt meg így sem, 70/30-as lötyivel használom, kinek milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban vagy volt nektek ilyen ? Kérlek segítsetek :pray: :flushed:

Megpróbáltad esetleg, hogy a meshlapot a vályu oldalához nyomkodod és utána vágod le a felesleget? Úgy rémlik az segített illetve építés előtt a vattacsíkot fellazítottam egy “hullámozással”. Ez segített abban, hogy lazzább legyen a vattalapok közötti tapadás.

azt csináltam hogy behelyezés után az összecsípett résznél megnyomtam a vályú falának illetve levágás előtt lenyomkodtam az összecsípett rész alját mint a gyári videóban :pleading_face:

Szia. Volt nekem is. Mindig folyt egy ido utan. 70/30 levest hasznalok en is. Mindegy volt mit csinaltam.

az a fura hogy csak a bal oldalt jön :person_shrugging:t4:

En nem tudtam ugy megepiteni, hogy ne folyt volna. Pedig nem az elso rta- m volt. De kozben en vissza tertem mtl vonalra. Probaltam benne a vattat vagas utan letomkodni az illesztesnel, gondoltam ott folyik, de max egy napot birt. Masnap mar folyt ujra.

1 kedvelés

Próbáltam, de sajnos nincs javulás tekertem a csavarra teflon szalagot is de így is átfolyik :face_with_diagonal_mouth:

Lehet, hogy hibás tankot kaptál. Jelezd a boltnak a hibát vagy a gyártónak.

1 kedvelés