Dead Rabbit R folyat 😱

Dead Rabbit R tankom folyat a bal oldali csavarnĂĄl; Ășjonnan vettem 2 hetes, töltök fel az Ă©pĂ­tĂ©seimrƑl kĂ©pet de mindig folyĂĄs a vĂ©geredmĂ©ny kicserĂ©ltem a rögzĂ­tƑ csavarokat is Ășjra tömĂ­tĂ©ssel egyĂŒtt de nem szƱnt meg Ă­gy sem, 70/30-as lötyivel hasznĂĄlom, kinek milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban vagy volt nektek ilyen ? KĂ©rlek segĂ­tsetek :pray: :flushed:

MegprĂłbĂĄltad esetleg, hogy a meshlapot a vĂĄlyu oldalĂĄhoz nyomkodod Ă©s utĂĄna vĂĄgod le a felesleget? Úgy rĂ©mlik az segĂ­tett illetve Ă©pĂ­tĂ©s elƑtt a vattacsĂ­kot fellazĂ­tottam egy “hullĂĄmozĂĄssal”. Ez segĂ­tett abban, hogy lazzĂĄbb legyen a vattalapok közötti tapadĂĄs.

azt csinĂĄltam hogy behelyezĂ©s utĂĄn az összecsĂ­pett rĂ©sznĂ©l megnyomtam a vĂĄlyĂș falĂĄnak illetve levĂĄgĂĄs elƑtt lenyomkodtam az összecsĂ­pett rĂ©sz aljĂĄt mint a gyĂĄri videĂłban :pleading_face:

Szia. Volt nekem is. Mindig folyt egy ido utan. 70/30 levest hasznalok en is. Mindegy volt mit csinaltam.

az a fura hogy csak a bal oldalt jön :person_shrugging:t4:

En nem tudtam ugy megepiteni, hogy ne folyt volna. Pedig nem az elso rta- m volt. De kozben en vissza tertem mtl vonalra. Probaltam benne a vattat vagas utan letomkodni az illesztesnel, gondoltam ott folyik, de max egy napot birt. Masnap mar folyt ujra.

1 kedvelés

PrĂłbĂĄltam, de sajnos nincs javulĂĄs tekertem a csavarra teflon szalagot is de Ă­gy is ĂĄtfolyik :face_with_diagonal_mouth:

Lehet, hogy hibĂĄs tankot kaptĂĄl. Jelezd a boltnak a hibĂĄt vagy a gyĂĄrtĂłnak.

1 kedvelés