A GeekVape Zeus Sub-Ohm Se tank (3 hete lett megvásárolva) a levegőzőnél folyik.
Az elmúlt két napban kezdte el, mikor a liquidet feltöltöm és elkezdem szívni akkor pár szívás erejéig folyamatos légáramlás érezhető, majd egy kis idő elteltével elkezd a szám megtelni liquiddel szívás közben, majd mikor oldalára fordítom elkezd a levegőzőn folyni/ömleni a liquid.
Nem tudom, hogy valaki tapasztalt ilyen fajta problémát.
Esetleges tanácsokat nagyon szívesen fogadok.
Szervusz. Üdv a közösségben . Pár ötlet 1, lehet elmozdult a porlasztón a tömítő gyűrű. 2, csurra töltöd és a belső légnyomás át tolja annak ellenére, hogy szívtal belőle . 3, meg adta magát a vatta . 4, esetleg ha friss a porlasztó akkor Chen bácsi nem figyelt a soron és gyári hibás a pori.
LiquidCity oldaláról rendeltem, szóval szerintem nem lenne klón a porlasztó…
Esetleg még egy olyan hiba lehet, hogy 50/50 vg/pg arányú liquidet használtam, de akkor nem értem, hogy miért csak most jelent meg ez a hiba…
Megpróbáltam már mindent sajnos…
Ki cseréltem az össze tömítő gyűrűt, cseréltem 3x porlasztót és ugyan úgy megfolyik. Az egyik porlasztón még az eredeti gyűrűket le is cseréltem hátha ez lesz a megoldás, de csak le lassította a folyást, de az eredmény ugyan az.
Írok az oldalnak ,hátha csere megoldásba bele mennek…
Szia.Nekem kb 1 hete kezdte el ugyan ez a tank.Én is csináltam már vele mindent de semmi féléve használom és addig szanaszét dicsértem,hogy milyen patent hogy nem folyik sehol…
Esetleg megoldódott a problémád?
Mert én már tanácstalan vagyok.kb 4 porlasztócsere,összes tömítés de semmi.
Még arra tudok gondolni,hogy mikor fel tekerem a tankot a modra ugye a tankban ahol becsavarod van egy kis cucc ami felnyomja a porlasztót.Szerintem ez nem tolja fel eléggé,csak kérdés,hogy miért most jött nekem elő.
Egyszer meg tekered oszt cserélsz benne vattát havonta 5 perc le égetéssel együtt feltéve ha nem dohánykivonatosat szívsz . Gondolom ha egy hónapot kibír akkor nem
Szia!
Nem vagyok benne biztos, hogy megoldódott, csak egyszeri tesztelés volt, de le írom:
70VG/30PG arányú liquid baset használtam,
egy 0,15 ohm-os porlasztóval,
75W on, mivel a porlasztó oldalán 70-85 közé van besorolva.
Ezek után nem akart megfolyni, de csak éppen, hogy töltöttem a tartályba 2-3ml liquidet teszt gyanánt.
Körülbelül egy hét múlva fogom jobban eltesztelni, mikor a liquid beért.
Az alaplével van a probléma.Munkatársam adott lötyit azzal 1x se folytki.Töltöttem az enyémből egyből folyt.
Itt csak az a probléma hogy kb féléve csak ezt az alplét vásárolom.
Nekem ez a megoldás kényelmesebb.
Szia, megoldódott azóta? És ha igen mi volt a gond? Nálam is most van egy Zeus Sub-ohm tank (nem replika) és tegnap nekem is folyt a levegőzőnél felül, pedig nem töltöttem csurig. Aztán már éppen szét akartam szedni, hogy mindent megnézzek jól van-e összerakva, esetleg a pori a helyén van stb. De amikor letekertem a tetejét észrevettem, hogy a levegőszabályzó gyűrű mintha picit ferdén állna. Alig 1-2 tized milliméter lehetett a difi. De ha nincs az helyén akkor a tank teteje sem lesz teljesen a helyén. Megigazítottam a fémgyűrűt és visszatekerve a tank tetejét már nem folyt, nem szürcsölt. Illetve még picit amíg kijött belőle az ami már befolyt, és aminek ki kellett onnan jönnie. Tudom nem új a kérdés, de gondoltam megosztom ezt mindenkivel, hátha valakinek segít.
Sziasztok!
Esetleg próbáljátok ki ezt az XM coilt. https://theliquidcity.com/z-015-xm-coil
Mi most rendeltünk először, és tényleg tovább bírja mint a sima. Ránézésre csak a gumik színe más, de eddig nem volt selejtes közte. A simából (főleg a 0.4-es) volt olyan 5-ös csomag amiből 3 selejt volt.
Mi így ezekben a 30+ fokos melegekben csak VG-vel öntjük fel az aromákat, egyszer se folyt meg egyik tank se.
En is le írom csak ,hogy gyűljünk .
Ugyan ebben a cipőben járok én is nekem is kb félév után kezdődött a jelenség .
Sajnos még én se tudtam rá jönni a problémára de nem adom fel mert egyébként én is szeretem nagyon.