THC TAUREN MECH mod

Hali mindenkinek.
Nézegettem ezt a THC TAUREN MECH modot, és ehhez milyen tank illene? Mert ugye mecha modhoz nem lehet mindegyiket használni, ha jól tudom. Tehát milyen tankot vegyek hozzá?

2 kedvelés

Szerintem előbb olvasd el ezt, számold ki, és végeredményként kijön egy tetszőleges DL tank, de itt az elmélet a lényeg! :point_up:

7 kedvelés

Hali!

Eddig csak RDA-val láttam mecházni, de RTA-val is működik :slight_smile:
Amúgy ár-értékben az egyik legjobb cső mecha. <3
Pár kéretlen tanács:
Tényleg ne használd sérült aksival, mert sima rézcsőben lesz az aksi.
Az elején ajánlom a Samsung 30T-t, az egyik legbiztonságosabb akkumulátor.
Legtöbb embernek érdemes valami vape tool, vape kalkulátorral számolni az ohm törvényt, hogy ne menjen az akkumulátor áramtűrése (amper) fölé.

2 kedvelés

mi indokolja a használatát?:thinking:…vakmerőség? :smiling_imp:

5 kedvelés

Szerintem a legtöbb user csak azért használ mechát, mert szimplán szebbek a mecha csövek. Menőn néz ki, na. Szabályozottból meg vannak a fém csövek, legalább 2 fajta azt kész.

2 kedvelés

…és a kíváncsiság is. Sokatok itt a fórumon már kipróbált mindent is és így lelt rá a saját útjára.
…és lehet, hogy van olyan is, aki egyből rátalál és nem mozdul onnantól semerre sem.

mtl, dl, rda, rdta, rta, squonk, vw, tc, vv, mecha, dohányos, gyümölcsös, desszertes…etc :kissing_heart: :thought_balloon: :thought_balloon: :thought_balloon:

• Nem vagyunk egyformák és ez így van jól.
10 kedvelés

oké, de ezek közül csak a mecha veszélyes :point_up: de tőlem hajrá

2 kedvelés

Ebbe mi a vakmerőség? Van egy modom életem végéig. Nem kockáztatok :man_shrugging:

5 kedvelés

Zsolt arra utalt, hogy nagyon észnél kell lenni egy mechánál, figyelni kell sok dologra és tisztában kell lenni a fizikával, mi miért van. Ha ezek megvannak, akkor semmi gond.

A legtöbb embernek, köztük nekem is egy mecha vakmerőség lenne, hiszen zéró védelem és zéró tudás hozzá.

5 kedvelés

Ma meg jött a készülék, annyi biztonsági intézkedést tettem, hogy az akku pozitív oldalához véletlenül se érjen hozzá a tank 510es csatija, hogy egy lyukasztott vékony szigetelést raktam rá amit annyira lukasztottam ki hogy a csavar el érje a pozitívot, illetve a mod alljába is ragasztottam egy 21700-as akkunak a pozitív oldali szigetelését.

2 kedvelés

Okos gondolat. :slightly_smiling_face::+1: Jól tetted!

3 kedvelés

És egy barátom ajánlásával Molicel INR 21700-P42A 4000mAh - 45A akkut használnék bele, plusz olvastam a cikkedet és próbálok 0,5-1,3 ohm közé tekerni vagy olyan tekerést venni ami ott lesz.

3 kedvelés

Ez elég bika akku. Azért óvatosan! Ha esetleg lehetőséged nyílik védett akkut vásárolni (protected), akkor az úgy viselkedik mint a félmechák. Biztonságosabb. És ami még eszembe jutott, hogy a Dwarv FL tankok alján van egy szigetelő, pont a mecházók miatt. Ha esetleg amúgy is tervben lenne egy Dwarv… :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Egy THC TAUREN RDA ATOMIZER-t kaptam hozzá ajándékba. De gondolkoztam ezen a tankon amit mondasz. Meg védett akksin is, hogy azért a koponyámon ne menjen át egy ágyú lövedék méretű akksi, ha véletlenűl elbaltáznék valamit :smile:

5 kedvelés

Thunderhead Creations Tauren X Chip for Tauren/Tauren Hybrid

4 kedvelés

Szia, ezt így ideteszem és nem kell számolgatni :slight_smile:

4 kedvelés

Köszönöm szépen :slightly_smiling_face: