Mecha kuponnal

Sziasztok!

Személyes tapasztalatot szeretnék kérni Tőletek “mecha életérzés” terén!
Maga a feeling és a kinézet, ami tetszik, na meg persze ez is egy olyan fajta vape, ami még hiányzik a palettáról, elfogott a “kell egy ilyen is, hogy legyen”, de többet nem tudok/akarok belelátni. A kérdés, hogy megérte-e Nektek a termék ára a cserébe kapott “mecha life”-ot?
A tizen-x dolláros tételek és klón verziók számomra tárgytalanak, de a több száz dolláros ár már viszont az irrealitás határát súrolja így látatlanban.

Köszönöm a segítséget, cserébe jelezném, hogy a 2fdeal.com oldalán több termékre, köztük a mechákra(és kiegészítőikre) is érvényes egyedi, termékre szabott kupon, így a THC Tauren-re 50%, a Timesvape Keen-re ~35%-os kedvezmény is elérhető.

További szép estét, köszönöm a válaszokat!

5 kedvelés

Van kiszemelt példány esetleg?

5 kedvelés

Jelenleg 3-mal is szemezgetek:

Ezek közül 2-re kupon is érvényes, így mind a 3 korrekt árban elérhető, illetve a Keen-hez elérhető színben passzoló toldó is, az egyediség kedvéért, de egy soros 21700-as mecha-t durván túlzásnak érzek még az én DL felhasználásommal is, így az alapgépek maradtak a célkeresztben :slight_smile:

5 kedvelés

Nekem csak annyi tapasztaltom van, hogy vettem egy mecha szettet de sosem használtam. De jó érzés, hogy megvan a “mecha életérzés” mert ha egyszer majd a jövőben úgy támad kedvem ki akarom próbálni csak le kell nyúlnom a dobozkámba. :sweat_smile:

Ha van rá felesleges anyagi keret mindenképp vegyél egyet. És nagyon fontos, hogy még mielőtt megveszed légy tisztában Ohm törvényével.

A kiszemelt példányok közül egyedül a Clutch ami szerintem beszerezhető. A többi kétséges mert csak gyártó ajánlott ára (MSRP) szerepel a honlapon.

7 kedvelés

Volt számos mechám régebben, egy volt vele a problémám (és nem lebeszélni akarlak), odafigyelés igénylő eszközök. Ugye itt nincs elektronika, ami rövidzárat véd, beesik a kapcsoló, elszisszen az elem, stb. Ha találsz olyat, ami fél mecha, az már kezdetnek jó, kapcsolóban van valami védelem, esetleg egy mosfet bele van építve, bármelyik okés. DL-ezésnél pláne, amikor a tank ellenállása közelebb van a 0-hoz, mint az egy ohmhoz. Sokan ott szaladnak bele hibába (megtörtént eset), hohy vesznek egy mechát, amiben semmi védelem, belevágnak egy Sony VTC 5, vagy 6-os akksit, fel egy subohm kazánt, aztán hajrá. Ezeknek az akkuknak ugyanis nincs PTC védelmük, ami a hőmegfutás ellen véd. Az akksi pedig 40 fokig érzi jól magát, afelett beindul a kémiai károsodás, elszisszen az akksi, tolja szét a csövet. (Blackie videójából idéztem). Ha ezekre a szabályokra tudsz figyelni, akkor nem lesz probléma. Az élvezeti értéke más kérdés. Én személy szerint nem szeretem, ha merül az akksi, és elkezdenek halványulni az ízek, ezért használok olyan modokat, amik egyenletesen le tudják adni merült akksikkal is azt a teljesítményt, amit én beállítok.

Szépek, amiket küldtél, de ha esetleg a Tauren árában gondolkodsz, akkor nézd meg a Gus cuccait is.

Zseniálisak.

9 kedvelés

Gus cuccai igencsak gyönyörködtető a szemnek! :face_holding_back_tears:

6 kedvelés

Bakancslistásak voltak sokáig régebben, aztán végül Atmo Nemesisem, meg GG Telescopic Stormom lett… Mindkettőt eladtam, amint megvettem az első Provarimat… :slight_smile: Bár mostanság, ahogy öregszik az ember, ki tudja, hogy változik az ízlése, lehet lesz egy… :rofl:

8 kedvelés

Mechával kezdtem(eGo után :sweat_smile:) , mecházok megint.
Igénytelen vagyok és a 10 dolláros SS SMPL klónt meg egy 20 dolláros réz Bestia csövet használok. Bár van kéznél más is, ezek kicsik, ezeket szeretem.

MTL, igy alacsony ellenállástól magas ampertől nem félek.
Tankot építés után tesztelni érdemes egy regulated modon (még ha erre jómagam lusta is vagyok).

Ha vallami nem jó az 99%ban felhasználói hiba.

Ha nem adja akkor gomb szétszedés, kontakt tisztogatás és megint szupi.

Én sszeretem, de annó 10 éve a korlátolt büdzsé vitt el erre. Egy caravella klónt kaptam ingyen egy driperrel, aztán lett Le Magister klón meg UD Bellus meg az SMPL-ek, és egyebek. Hallani sem akartam digitálisról, csak helyet foglal, csak akkut használ…

Ajánlom e?

Nem.

5év mecha és cigi közötti ingázás után rájöttem hogy a havi 1-2 gomb tisztításnál sokkal egyszerűbb a 0.
Továbbá kellemesebb a konzisztens vape minőség mint a reggel 4,2 voltal szájba rúglak, majd délután azon gondolkozom, vajon túl merült-e.

Digitálisról nem álnék mechára más helyében, nem ad tőbbet, se jobbat. Nem élmény hanem plusz nyűg.
Jómagam ezzel kezdtem ami másnak hátrány az nekem jól megszokott dolog vagy akár előny is lehet. Engem rúgjanak szájba reggel 4,2v-al!

11 kedvelés

Köszönöm… Én is gondolkoztam Mecha mod-on ,mert ,hogy olyan is legyen és kell … , de nagyon szépen összeszedted, hogy miért is nem akarom … Ha már létezik elektronika és szabályzó chipset akkor igen is az segítsen engem ,:heart:

6 kedvelés

Nem rossz a mecha, csak “ésszel” kategória. Javaslom Blackiex videóit a youtube-on (elektromoscigaretta a csatorna neve), ott ő például épít kétakkus mecha boxot, FET-tel, feszszabályzó potival, és akkor ott nincs estére megmerülök effektus. Ha kell, belinkelem, de sztem megtaláljátok.

6 kedvelés

Tapasztalataim szerint nehéz túlmeríteni mechában az akut, már 30-40%-nál azt érzem hogy kevéske az erő benne. És 25-nél már max akkor használom ha elfelejtettem pótakkut vinni magammal.

5 kedvelés