Sziasztok!
Sikerült beszereznem egy THC Artemis-t fillérekért, de nincs igazán tapasztalatom single DL RDTA-kkal.
Akinek van ilyen tankja segítsen légyszi, milyen tekerés, mekkora lábbal hogy lenne az ideális?
Köszi szépen előre is
Sziasztok!
Sikerült beszereznem egy THC Artemis-t fillérekért, de nincs igazán tapasztalatom single DL RDTA-kkal.
Akinek van ilyen tankja segítsen légyszi, milyen tekerés, mekkora lábbal hogy lenne az ideális?
Köszi szépen előre is
Szia @Floreean !
Az első kérdés, ami felmerült bennem, a láb méretezőt nem adtak hozzá? A gyári méretező szerint 5mm a labhossz.
Egyébként nekem a szokásos huzallal jól működik, ni80 3-as, 3.5-ös mag, 26x2+36 5-6 tekerés, 0.3-0.4 közötti ellenállás, 35-40 watt.
Szia Zoli!
A meretezo kimaradt a csomagból, de szerencsére csak az hiányzik. Egy ötös volt a tank, így megbocsájtom az előző tulajnak
Pont ötösre hagytam én is a lábát, csak fused staggered claptonnal tekertem. Így melegszik mint az állat, de legközelebb megnézem a te ajanlasoddal.
Ezek szerint van láb méreteződ?
Ha kell, akkor tudok küldeni egy darab huzalt, ha nem szeretnél rendelni. Próbára jó, aztán ha bejön, akkor tudod, milyet rendelj.
Egyébként nekem is hajlamos a melegedésre, de annyira nem vészes.
Igen, még pár hónapja beruhaztam egy rakás segedeszkozre, így lett egy király kis meretezom is.
A huzalt megköszönném, de ha véletlen Tata környékére jössz ekintezhetjuk személyesen is, így nem kell postára rohangalnod.
Valószínűleg nem én fogok menni.
Mostanában nem járok arra, de ha tervben lesz, mindenképpen szólok majd, mert nincs messze tőlem. Egyenlőre maradjunk annyiban, hogy légyszi dobj egy címet privátban, aztán küldök levélként. Tekerve, vagy simán küldjem?
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.