Csak legyetek túl a 12. Héten
csak túl leszünk azon majd igaz addig van még idő
@Szabolcs_Barna ne hogy azt hidd, pislogsz kettőt és már rohantok a szülészetre!
(Mondom én, 12hetes a kislányunk, pedig még most született!)
És tíz év múlva pont ugyanezt fogod mondani: tíz éves pedig most született
Az enyém meg 14 éves, pedig amikor hazahoztuk egy kezembe elfért. Most a szekrényemből csórja a ruhámiat.
@Ispy azért az én szekrényemből ne csórja a ruhát, mert akkor már valamit elrontottunk!
Na ma volt az első nőgyógyászati belépésünk kicsit fura volt ott ülni nekem a sok terhes kismama között épp az asszonyt várva de ki lehet bírni azt is állítólag minden rendben van szerencsére és 2 hónapos kb még csak de még nagyon az elején vagyunk,jövőhéten meg lesz az első ultrahang is majd. Szóval egyenlőre ennyi majd a későbbiekben jönnek az új fejlemények.Köszi ha olvassátok.
Köszönjük Szabolcs! Már vártuk ám mi a helyzet. És egyébként légy büszke magadra, mert mint láthattad a sok terhes nő között ültél egyszem pasi, ez arra utal, hogy a többieket nem kísérték el… Ami amúgy tök gáz… Na de örülünk, hogy minden rendben van.
Gratula Kismama és Kispapa! Ez naon jó hír volt így késő délután! A folyosón ülve arra gondolj, hiába, az úr a pokolban is úr! Irigykedtek is ne félj! Jó jobb és még jobb egészséget mindhármótoknak!!! A tejfakasztókat viszont már most el kell kezdeni, preventív jelleggel!
Esetleg ha bármilyen kérdésed felmerülne, vagy ha tudok valamiben segíteni, nyugodtan szólj akár privátban, akár össze is hozhatunk egy találkát is.
köszi szépen a segítséged na majd egy sör melett el lehet dumcsinzni akkor meg gőzölünk persze mellette.
Simán benne vagyok, csak a gyerkőc miatt nem vagyok már annyira rugalmas mint az előtt.
De ha jól tudom Te is nyiregyi vagy, szóval nincs gond az utazással.
persze érthető a gyerek a legfontosabb,persze nyiregyi vagyok amugy már 33 éve itt lakom csak még albiban aztán 1 hónap kb költözés sajátba majd.Ugyis azt jóval előtte beszélnénk meg majd esetleg ugye hogy jó legyen neked is mef nekem is.
Gratula!!! Tiszta Apja, ez mér most látszik!
köszi
Hatalmas gratula Szabolcs!
köszi köszi
Sziasztok,ki merem jelenteni ha minden igaz kislányom lesz ha az orvos nem hazudott most a genetikánde még csak 5 hónaposak vagyunk
Gratulálok!
Az utolsó egy hét lassan ment el nekem, de mióta megszületett repül az idő.
Nem olyan régen még a pocakomban randalírozott, 1-jén meg kezdi a sulit.
Élvezzetek ki minden pillanatot!
Jó egészséget kívánok!