Sziasztok úgy néz ki apa leszek mert terhes az asszony de viszont ki mit tud az e cigiről lehet e szívni ugyan úgy vagy nem ajánlott kb 1 hetes lehet az asszony első baba lesz.Vagy inkább majd az orvostól kérdezzük meg?
Hát gratula!
Szerintem max mentest, a nic nem tesz jót a babának (gondolom).
Először is gratulálok! Egy ismerősöm kérdezte, a dokit, azt mondta neki ha lehet ne, de ha nem bírja akkor nikotin menteset lehet mértékkel! Szerintem ezt is orvosa válogatja tuti!
Gratulálok hozzá! Az én véleményem szerint nikotin menteset és azt is szellőztetés mellett. De szerintem a vegyész szakértő asszonyt kellene erről kérdezni. @Vaperina_Kinga
Gratulálok
Nekem anno azt mondta a dokim az analógra, hogy ha nem tudom letenni,mert elvonási tüneteim voltak,az a stressz jobban árt a babának,mintha 1-2 szálat elszívok naponta.
A 3D Uh-os doki meg totál kiakadt…azt mondta,hogy képzeljem el,hogy a kisbabám egy befőttes üvegben van.Néha lecsavarom a kupakját és befújom a füstöt,majd visszazárom a kupakot…Ez analóg és cigifüst,az e-cigi meg gőz…nem tudom
Gratulálok Nektek, millió pussz a Kismamának!!! A Kispapának hátbaveregetés jár! A banda már mindent leírt előttem. Nekem csak az öröm és a gratuláció maradt!
Köszönöm mindenkinek hát már korban vagyok ideje a babának 33 vagyok az asszony meg 27 lesz decemberben
2 csík volt ma csinált tesztet az asszony aztán ki tudja hány hetes leheterre jöttem haza a melóból ma
Azt kívánom neked, hogy ennél rosszabb hírre sose érj haza a munkából!
na már csak inni kell rá valamit hátha a vape talin ha meg lesz iszunk egy jót aki jön
Szívből gratulálok Kedves Szabolcs! Üdvözletem a Kedvesednek, vigyázzon magukra!
Én úgy tudom (mint fővegyészasszony mondom ), hogy ha azonnal menteset kezd el szívni a párod, akkor a nikotin elvonási tünetei a kicsin jönnek ki! Másfelől pedig nekem anno azt mondta a védőnő, hogy szakaszosan csökkentsem a nikotint. Konkrétan végig cigiztem terhesség alatt. Csak az utcán nem mert azonnal kaptam volna az ívet. És sajnos az e-cigihez is így viszonyulnak még az emberek. Én mire szülni mentem már napi 2 szálnál jártam.
Szerintem csökkentsétek fokozatosan. De azért a dokit sem árt megkérdezni, bár tényleg ezt orvosa válogatja ki hogy reagál.
Ja amúgy van itt egy fordításom!
Ahogy fater mondja: két csík az már zebra, azt ritkán látunk, mert afrikai állat, uh erre inni kell!
Én egyetértek Kingával, a Kedvesemnek sem javasolta a doki a cigi azonnali letételét, csökkentenie kellett a mennyiséget fokozatosan és folyamatosan. Kizárólag otthon dohányzott egyre kevesebbet és szépen egyre gyengébbet…
akkor majd gyengébb alapot kell vegyek ugyis most fogyott el a 9mg alapunk 1l majd legközelebb veszek akkor 6mg neki nekem meg marad a 9mg alap akkor.
A-a! Ha 9ről 6ra ugrotok az sok! Szerintem! Megjegyzem csak szerintem! Mert nem ismerem a Kedvesedet, sem azt, hogy viselné ezt a hatalmas ugrást. Ha 9et vegyitesz 6al az 7.5 (ez már fokozatosság). Vagy ha egyesével haladtok az is fokozatosság. Nem belevauzni akarok, csak felültem a fővegyészasszony pacira.
Szívből gratulálok! A mi csöppségünk most 9hetes! Az asszony is cigizett, de ahogy jöttek a tünetek (végig hányta a 9hónapot, végig égett a gyomra, ami azért volt mert hatalmas hajjal született a pici ) szóval Ő például abszolút nem kívánta a cigit, azóta sem szívja semmilyen formában.
Boldog babavárást és jó egészséget kívánok!!
Köszi viszont nektek is
ég neki is de tejet ivott hátha jó lesz rá
Gratulálok nektek!
Asszony kb a második hónapban tudta lerakni az analógot, utána nikmenteset szívott elektromosbol egy hónapig max. Nálunk így nem volt semmi probléma.
mtl szív de vagy igy vagy úgy majd csökkentjük a nikotint neki