Gratula!
köszi köszi mindenkinek
Gratulálok, jó egészséget az asszonkának meg a pindurkának!
Kövezzetek meg…én mint protekciós,a szülőszobán is elszívhattam egy cigit a tusolóban,nyitott ablaknál
Császáros voltam, vártunk a sorunkra. Nem volt elmászkálás.
@Szabolcs_Barna gratulálok!
Cigi ügyben nem tudok nyilatkozni, de a talin nem leszel szomjas, erről gondoskodunk!
@anon31274546 nem is szeretnék szomjas lenni az már tuti Köszi szépen
Gratulálok Nektek Szabolcs Jó egészséget kívánok az egész családnak!
Köszönöm szépen
@Szabolcs_Barna neki még nem a nagy haj miatt ég,de majd megéri,hogy égjen a gyomor miatta
Kirababa 2 naposan
De meg kell hagyni jó kis témát dobtam fel jó sok a
de ennek nagyon örülök és,hogy veletek oszthatom meg
meg kell hagyni ez a legjobb közösség ami van.Már a face sem érdekel engem azóta amióta itt vagyok veletek és nagyon köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat
Én is így vagyok veleDe néha,ha van pár percem,még rá kell fanyalodjak a fészre,mert van,hogy nincs itt senki rajtam kívül
Olyan kis irígy vagyok!Olyan fantasztikus 9 hónap vár rátokAnnyira jó lesz!A “rossz” is jó lesz!Mikor gömbölyödik…mikor mocorog és már látod is!Mikor a pl.távirányítót ráteszitek a picijára,hogy a kis pocaklakó vajon le tudja-e lökni…
Jó lenne,ha minden érdekes részletről majd tájékoztatnál minket
A “mi gyerekünk”?
Volt már itt Vaperina baba?
írok mindenképp ha lesz valami tájékoztatni foglak titeket biztosanmajd itt osztom ha lesz valami új témát nem akarok indítani majd ide jönnek a fejlemények és a képek is ha lesz persze.
Tényleg klassz, de én 2 gyerek után már nincs az a pénz, hogy még egyszer újrakezdjem az egészet.
köszi köszi
Hogy te?Én a terhességről beszéltem
Ja, mert azt csak egy ember szenvedi el, mi? Mondjuk voltak jó részei is, de azok korhatárosak.
Na lehet rakni a kocsiba nejlon zacskót mert vagy 2 3 napja rá jön az asszonyra a hányás abba lehet hányni is.Fel kell itt készüljek mindenre
Hát igen, vannak a terhességnek szép oldalai is
Jobbulást a Szabolcsnének
2 napja vettünk egy olyan tesztet ami kiírja,hogy kb hány hetes a dm vettük hátha kell még valakinekolyan 7 vagy 8 hetes lehet az asszony hétfőn már megyünk az orvoshoz is először meg látjuk mit mondanak majd.