Gratula!
köszi köszi mindenkinek
Gratulálok, jó egészséget az asszonkának meg a pindurkának!
Kövezzetek meg…én mint protekciós,a szülőszobán is elszívhattam egy cigit a tusolóban,nyitott ablaknál
Császáros voltam, vártunk a sorunkra. Nem volt elmászkálás.
@Szabolcs_Barna gratulálok!
Cigi ügyben nem tudok nyilatkozni, de a talin nem leszel szomjas, erről gondoskodunk!
@anon31274546 nem is szeretnék szomjas lenni az már tuti Köszi szépen
Gratulálok Nektek Szabolcs Jó egészséget kívánok az egész családnak!
Köszönöm szépen
@Szabolcs_Barna neki még nem a nagy haj miatt ég,de majd megéri,hogy égjen a gyomor miatta
Kirababa 2 naposan
De meg kell hagyni jó kis témát dobtam fel jó sok a de ennek nagyon örülök és,hogy veletek oszthatom meg meg kell hagyni ez a legjobb közösség ami van.Már a face sem érdekel engem azóta amióta itt vagyok veletek és nagyon köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat
Én is így vagyok veleDe néha,ha van pár percem,még rá kell fanyalodjak a fészre,mert van,hogy nincs itt senki rajtam kívül
Olyan kis irígy vagyok!Olyan fantasztikus 9 hónap vár rátokAnnyira jó lesz!A “rossz” is jó lesz!Mikor gömbölyödik…mikor mocorog és már látod is!Mikor a pl.távirányítót ráteszitek a picijára,hogy a kis pocaklakó vajon le tudja-e lökni…Jó lenne,ha minden érdekes részletről majd tájékoztatnál minketA “mi gyerekünk”?Volt már itt Vaperina baba?
írok mindenképp ha lesz valami tájékoztatni foglak titeket biztosanmajd itt osztom ha lesz valami új témát nem akarok indítani majd ide jönnek a fejlemények és a képek is ha lesz persze.
Tényleg klassz, de én 2 gyerek után már nincs az a pénz, hogy még egyszer újrakezdjem az egészet.
köszi köszi
Hogy te?Én a terhességről beszéltem
Ja, mert azt csak egy ember szenvedi el, mi? Mondjuk voltak jó részei is, de azok korhatárosak.
Na lehet rakni a kocsiba nejlon zacskót mert vagy 2 3 napja rá jön az asszonyra a hányás abba lehet hányni is.Fel kell itt készüljek mindenre
Hát igen, vannak a terhességnek szép oldalai is
Jobbulást a Szabolcsnének
2 napja vettünk egy olyan tesztet ami kiírja,hogy kb hány hetes a dm vettük hátha kell még valakinekolyan 7 vagy 8 hetes lehet az asszony hétfőn már megyünk az orvoshoz is először meg látjuk mit mondanak majd.