Vettem egy Drag Q podot . Aminek a két hozza adott porlasztóbol egy kapásból gyári hibás volt és maga a mod es fura hibákat produkál (autó drag funkció nem működik ha bekapcsol nem áll le el is égette a másik porlasztót ) Így élnék a az online 14 napos elállás lehetőségével , vagy ha az nem megy garanciaban próbálnám meg rendezni . Viszont teljesen ki ábrándultam porlasztós készülékekből ezért úgy döntöttem én is mint a legtöbb ismerősöm már tekerős változatra vált . Ebben kene segítség
Ha lehet akkor elsőre a theliquidcity kínáltábol szeretnék választani (ott szeretném le vásárolni a drag Q árát ha össze jön ) .
Olyan MoD ot szeretnék ami minél kisebb(zsebbarát) egy akkumulátor nekem bőven elég szerintem .
Tankokból a BERSERKER B3 MTLRTA néztem első körben főleg mtl szűk Dl re kéne . Ezzel a tankkal páran panaszkodtak folyásra a fórumok alapján .
Amivel nagyobb gondba vagyok az tényleg a MOD választás .
Ezeket néztem
THELEMA QUEST SOLO 100 W BOX MOD
Geek Vape - AEGIS SOLO 2 (S100)
ISTICK PICO PLUS
**Geek Vape - AEGIS MINI 2 (M100)
Ezek közül jó lehet valamelyik ? Hozza kéne egy tág MTL szűk DL re való tank .
Ahány ember annyi vélemény.
Én pl a Thelema-t és a aegis mini-t kizárnám…utóbbit a beépített akku miatt.
A maradék 2 közül pedig talán a Pico zsebbarátabb…ugyan 75Watt-os, de az izmos DL nálad úgysem cél…25Watt-nál többel pedig az 1db 18650es akkut amúgy sem kéne hajtani.
Szia! Erre a felhasználási opcióra szerintem egy 21700-as mod lenne jó választás! Arra szerintem a Dovpo Odin 100 vagy a GeekVape Aegis Max 2 ami jó ár/érték arányt képvisel.
Elek, egyik sem “zsebbarát” a 9-10cm magasságukkal. Akkor már inkább a hirdetésben lévő Pico 21700-am (ha a használt is pálya). 7cm magas csak…nem kell kengurunak lenni, hogy elférjen
Köszönöm szépen az infokat ! Tankot is ajánlhattok nyugodtan !Ha van valakinél használt attól sem zarkozom el kezdek ki ábrándulni a fent említett oldalból , szóval már egyáltalán nem biztos hogy fogok tőlük venni bármit is .
Thelema solonak jár egy pont.kompakt,jól kezelhető,de a festèk hamar elhaggya sajnos,bár èn nem kímèlem.èpítő iparban eddig kibírt másfèl hónapot.nem bántam meg.
Igen ezt a bishop ot nagyon sokan ajánlottak kezdő RtA nak mert jó ize van és elvileg könnyű építeni is . Kérdés hogy ez a tank menne ezekkel a modokkal? Rá férne e stb
Igen ? Mert nekem elég lenne a kisebb aksi is hozzá szerintem . Vagy felesleges ezzel szenvedni inkább vegyem meg a nagyobbat ? Csak kb dupla annyiba kerül és Nemtudom a bishop tankhoz van e értelme mtl re