Nem ismerem a kazánt,de 24ga kanthal A1 hármas magon 5 karika kb 0.4-0.5ohm
azzal már eléred a hőn áhított 30-40 wattot singlben.
Itt jól tudsz kalkulálni: https://www.steam-engine.org/wirewiz, a coil wrapping fülre kattintva pedig megkapod a megközelítőleges teljesítmény igényt is.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.Nagyon rendesek vagytok
30-40 watt kb annak elég amit linkeltem. Vagy nézel sima Fused claptont spulniban. Az is kell legyen a liquid cityn.
En meg mindig el vagyok veszve a dani micronal Tc modban. Vagy en vagyok nagyon hulye vagy en vagyok nagyon hulye. Meg mindig nem ertem ezt a tempcal reszt. Ra nyomok van egy ini, kifeheredik ra nyomok kijelzo sotet. Vissza lepek a menuben ugyan az, ha nyomok egyet arreb van a confirm. Ra nyomok varok megint sotet. Megint vissza. Es akkor ott van meg egy process menu is. A hasznalati azt irja ini ranyom. Confirm es var amig a processra ugrik. Nekem magatol nem ugrik ez sehova. Max a kukaba.
Szerintem először némi tudást kéne felhalmozni utána lehet ilyen alacsony ellenálláson mozogni.Kezdöket semmiképp nem bátorítanék.
Ahogy János írta nekem ez egy finom mod,mint egy műszer.
Nem szabad kapkodni vele,ki kell ismerniigaz én nem Tc-zek vele mert eddig nem éreztem késztetést rá,pedig állítólag a legjobb
Sokáig én sem akartam a tc-vel szórakozni, aztán egyszer kipróbáltam és beleragadtam. Csak a Zeusba szoktam kanthalt rakni, néha, amikor lusta vagyok.
Na akkor valaki el tudja lepesrol lepesre magyarazni a tempcal reszt?