Tehát Czeglédi Zoltán kérésére, hogy nehogy már csak nekem legyen itt egy szettem jöhet a cunami új szett kerestetik jeligére

Esetleg? 39mm széles, alu és könnyű és okos:

Vagy? 35mm széles, acél, magyarul nehéz, elképesztően elegáns (szubjektív) és okosan egyszerű:

https://www.cthulhumod.com/hastur-mod-88w-tc/

@Raspberryprincess is ajánlotta-kérdezte már…

2 kedvelés

Lassan nem marad más csak a vaporesso gen 80, ha ragaszkodom a csajossághoz. Tudom, tudom nem a küllem a minden, de nem bírom a fekete és ezüst modokat, bármennyire is praktikusak és jók.

Vagy ha kreatív vagy, akkor akár ki is tudsz dekorálni, mondjuk egy fehér kisebb modot :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Hát volt már rá elképzelésem, létezik öntapadós kristály :face_with_hand_over_mouth: :rofl:

Nah, ha megcsinálod, akkor majd muti :heart_eyes:

ok, de kiírom, hogy megtekintés csak saját felelősségre :smiley:

Szerintem is nagyon jók nekem tetszenek… :+1:

1 kedvelés

Uramnak is tetszik :smiley: :slight_smile:

Akkor meg vagy csere… :slightly_smiling_face: a pároddal

Legalább akkor megnézhettek egy kristályokkal kidíszített Pico-t :wink: :rofl:

1 kedvelés

Rá ragasztod ?

Igen igaz először le kell róla a fekete valamit vakarni :smiley:

Inkább fóliázd…

esetleg ilyennel Csillámporos Rózsaszín Öntapadós Fólia (Glitter Rose - Pink) (2 m x 67,5 cm) - Fóliás Juci (foliasjuci.hu)

3 kedvelés

Háát ha neked tetszik :joy:

Szuper fóliák vannak nála. Egy egész konyhát fóliáztam át a tőle vett fóliával ! :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Írtam, korábban, hogy a végeredmény megtekintése csak saját felelősségre :rofl: :rofl: :rofl:

A fa hatású az szép…

Áttérhetünk a tankra. Uram behisztizett. Közölte ezt kapom, Ő már legalább egy hónapja hallgatja ezt a projektet :face_with_hand_over_mouth: :rofl: Buy INNOKIN COOLFIRE Z80 BOX MOD 80W - E-Cig Clouds

Évának volt ílyen… @Peva71