Leszeretném cserélni a nunchaku szettemet egy lost vape thelema basted editons-ra, egy kylin mini v2 tankkal. Szerintetek ez jó választás lehet, vagy esetleg egy dovpo inkább?
18650 akksival 16 watt 2 nap!
Kb 3 hete van meg,kopás még nem jelentkezett és remélem nem is fog! Akkukezelése jó
Mióta megvettem és tettem ki róla fotót más helyre,eddig 6 ember rendelt ilyet! Szerintem jól néz ki!
Nekem nagyon tetszik a mod, egyedül a tankkal vagyok bizonytalan, nagyon tetszik a kylin mini de a dovpo blotto(remélem jól írtam) közt vacilálok
Honnan érdemes rendelni? Meglepném magam vele még az idén
vaporismrol! max 4 nap es nálad
Csak emailben tudsz rendelni, ezt jó ha tudod, viszont van utánvét, ami ritka.
Kicsit meglepett hogy csak e-mailben tudok rendelni
Megbízhatóak!!!
Sokszor rendeltem már a Vaporizm-ről, megbízható bolt. Gyors szállítással. Itt egy kis útmutató.
Szia, Én nem raknék egyakksis modra DL tankot, túl hamar lemeríti és szétcseszed az akksit vele.
Én így írtam nekik nagyon egyszerű az egész és segítőkészek.
Nincs azzal baj. Ha 30 watt alatt marad vele.
21700 talán egy kicsit nagyobb játékteret is add, persze ha napi 500 puff az átlag, akkor valóban nem praktikus, ha meg 50-70 watt a cél, akkor meg inkább duál mod.
Én is most rendeltem egy odin 100-at a thc one alá, igaz a dl nekem csak kirándulás.
Köszönöm szépen így gyerekjáték lesz rendelni ennyi segítséggel
Úgy csak naponta merül? Én inkább használok kétakksis modot és 48 óránként töltöm az akksipárokat, máris megdupláztam az élettartamát
És? Valaki egy 18650-el mtlben egy napot sem húz ki annyit van a szájában. Ez már csak kényelmi szempont, az akksi túlterhelése az amit kerülni kell, azaz 18650 30 wattig okés, és azért 30 watton is lehet déelezni. Max kell csere akksi. Én is írtozom a börönd méretű dual modoktól, mert még a zsebembe sem fér el.
Még nem szerettem meg a nagy modokat, azért nem is nézegetem. Akksit könnyebben veszek, mint egy modot ami tényleg tetszik. Szerintem
De fontos: 60 wattot ne akarj kihajtani belőle, mert azt tényleg nem fogja szeretni. Ésszel meg lehet, max meglátod mennyit bír és majd váltasz, ha kell.
Nem is az a célom vele hogy túl hajtsam, és ha nem jön be még mindig ott a váltás lehetősége