Ez eléggé masszív kis mod-nak tűnik…
Viszont itt van. Lehet paypal- al fizetni.
azért megúsznám a vámot áfát ha lehet, de köszi
Ilyet én is kerestem pár hónapja első modnak de nem találtam eus shopban sajnos… persze ez nem jelenti azt hogy nincs, legyen szerencséd
Vám nem lesz, áfa sem, ha olyan boltban veszed. Szóval én Kínát mondanám, hátha van még valahol.
https://djvape.co.uk/products/pioneer4you-ipv-u710-box-mod?_pos=4&_sid=33fd70083&_ss=r
Pioneer4you IPV U710 Box Mod – DJVape
de látom megelőztek
Kb ezen a két angol oldalon, meg az általam csatolt görög oldalon találtam össze-vissza
és ez baj? Jobban szeretsz 10közül választani?
Ha az angoloktól rendelek kell fizetni áfát meg vámot?
minden az árban van…csak szállítást kell, de az olcsó (4-5€)
Igazából ez kínai, onnan is jön.
azért markolj rá egy lekerekített élű 5x3as keresztmetszetű valamire mielőtt rendelsz
Holnap haza jön uram 24-ből és megnézem milyen a pico úgy tartva, ahogy Peva ajànlotta, mert a mérete elég gyanúsan nagy ennek is.
Ezek pedig már elég picikék
Van egy ilyenem, munkás-pótnak tartom, na ez nekem elveszik a kezemben :
Az SBS-ek jól kihasználják a rendelkezésre álló térfogatot, és valamelyest védik a tankokat.
Sajnos ez is nagy.
Mit használsz most?
egy hérám van. Ami éppen jó, de az íves forma miatt relatív jó a méret mert a legszűkebb részén ahol fogom ott 36*25mm-es
A magassága nem annyira fontos, valamit el kellett engednem . Szóval ami a szűrőn fennmaradt az a vaporesso gen 80 és az INNOKIN COOLFIRE Z80 BOX MOD. Ha jól tippelek az innokin a jobb választás Illetve felvetődött itt a csőmod, mint lehetőség
Ezt az oldalt ismeri valaki? Megbízható? Elvileg nekem Írország is jó szállítási címnek, szóval az Eu nem akadály https://www.e-cigclouds.co.uk/product/innokin-coolfire-z80-box-mod-80w/
Hát…necces, jac vapuor series b jó lenne, ha lehetne kapni, de nincs, talán még egy ultroner alieno jó lehet, bár ez drágább:
Ott van a converter, amiből lehet csövet is csinálni, bár ez sem olcsó kategória: