Tehát Czeglédi Zoltán kérésére, hogy nehogy már csak nekem legyen itt egy szettem jöhet a cunami új szett kerestetik jeligére

Nézd meg az Innokin z80at. Elég kicsi, és szerintem jó is. Nem dicodes, de az ára sem az

1 kedvelés

Ok. Koszi az infot.

igen azt is néztem már még épp a határon van a mérete és ebben a színben gyönyörű
kép

Majd jön Tamás az IPV-vel és az tényleg jó…

akkor meg is van…ezt egy fekete tankkal :+1:

Ezt a fotót találtam, a gtx mellett látszik, hogy nem sokkal nagyobb

Szia én a Angolo della Guancia Hybrid vonalon mozgok, ami ugyanaz mint a La Tabaccheria Organic 4Pod vonala, valamikor 30ml, valamikor 60ml egy tekerés nálam! :slightly_smiling_face:
Sőt sokszor van hogy jó ez még 60ml után is, mert lusta vagyok tekerést cserélni! :sweat_smile:

@Lsxtom kérjük az IPV-ét a danik után a legjobb!!

még nincs meg, még 3-as befutó van. Innokin z80, az általad ajánlott vaporesso gen 80 és a Asmodus Colossal 80W TC között. :rofl:, de most bekerült egy új versenyző az IPV :joy:

Erre gondolsz?
https://www.elementvape.com/pioneer4u-ipv-u710-mod

3 kedvelés

Igen…ez egy nagyon jó mod.Ha nem használnék mást már venném

4 kedvelés

nem tudom mi lehet vele​:grin:rejtély ez számomra annyi be van állítva 15w ugyan azokat tekerem bele így nem nagyon állítom a w rajta​:sweat_smile:fixen van​:joy:

Az IPV valóban egy remek mod, de előtte szimuláld le, hogy át tudod-e fogni. Az ilyen jellegű modok picik, alacsonyak, de rendkívül szélesek.
Éppen előttem van egy Thelema Solo és egy “kicsi” sbs. Az sbs másfélszer szélesebb, ráadásul vastagabb.
Ergo, nagyobb a kerülete, mint a Lost Vape modnak. Ebben az értelemben relatív a “nagy mod” jelző.

Sőt egy ilyenem is van @Janos_Groszeibl, nem az én fotóm csak anno lementettem amikor gond volt vele! :wink:
IPV Mini 30W Box Mod.3

Egyetértek! A stratumot is csak úgy kényelmes használnom, hogy 18350es akksit teszek csak bele.

1 kedvelés

az csak a magasságon változtatt a szélességén nem…

ez sajnos kiesett a mérete miatt. Ezt néztem, hogy ez még a határ Pioneer4you IPV D4 80W TC Box Mod, viszont ezt kb sehol nem találok :slight_smile:

1 kedvelés

De ezt így tudom fogni

Ha nagyobb akksi lenne benne, nekem már nem lenne kényelmes

1 kedvelés

Aha hát nem ílyen furfangos fogásra gondoltam…ez kb kukába lenne nálam…