Nézd meg az Innokin z80at. Elég kicsi, és szerintem jó is. Nem dicodes, de az ára sem az
Ok. Koszi az infot.
igen azt is néztem már még épp a határon van a mérete és ebben a színben gyönyörű
Majd jön Tamás az IPV-vel és az tényleg jó…
akkor meg is van…ezt egy fekete tankkal
Szia én a Angolo della Guancia Hybrid vonalon mozgok, ami ugyanaz mint a La Tabaccheria Organic 4Pod vonala, valamikor 30ml, valamikor 60ml egy tekerés nálam!
Sőt sokszor van hogy jó ez még 60ml után is, mert lusta vagyok tekerést cserélni!
@Lsxtom kérjük az IPV-ét a danik után a legjobb!!
még nincs meg, még 3-as befutó van. Innokin z80, az általad ajánlott vaporesso gen 80 és a Asmodus Colossal 80W TC között. , de most bekerült egy új versenyző az IPV
Erre gondolsz?
https://www.elementvape.com/pioneer4u-ipv-u710-mod
Igen…ez egy nagyon jó mod.Ha nem használnék mást már venném
nem tudom mi lehet velerejtély ez számomra annyi be van állítva 15w ugyan azokat tekerem bele így nem nagyon állítom a w rajtafixen van
Az IPV valóban egy remek mod, de előtte szimuláld le, hogy át tudod-e fogni. Az ilyen jellegű modok picik, alacsonyak, de rendkívül szélesek.
Éppen előttem van egy Thelema Solo és egy “kicsi” sbs. Az sbs másfélszer szélesebb, ráadásul vastagabb.
Ergo, nagyobb a kerülete, mint a Lost Vape modnak. Ebben az értelemben relatív a “nagy mod” jelző.
Sőt egy ilyenem is van @Janos_Groszeibl, nem az én fotóm csak anno lementettem amikor gond volt vele!
Egyetértek! A stratumot is csak úgy kényelmes használnom, hogy 18350es akksit teszek csak bele.
az csak a magasságon változtatt a szélességén nem…
ez sajnos kiesett a mérete miatt. Ezt néztem, hogy ez még a határ Pioneer4you IPV D4 80W TC Box Mod, viszont ezt kb sehol nem találok
Aha hát nem ílyen furfangos fogásra gondoltam…ez kb kukába lenne nálam…