nee kitudnátok fejteni ha időtök engedi?
A mesh eleve egy nagy gőzt előállító cucc, ami alacsony ellenállással és magas wattal párosul, szóval sok a gőz. Ráadásul az oni egy citrusos-hűsítős aroma, ami megintcsak ingerelheti a torkot, tüdőt.
Mióta vapelsz?
Mert pl nekem az első 3-4 hét köhögős volt.
Most már nem okoz semmi problémát.
De lehet tényleg a pg többletes liquid (50/50 alapba az aroma (ami pg-ben van oldva) simán elbillenti pg többletbe). Okozhatja a nikotin is, ha van benne.
Egyébként mostanság én is az Oni Green-re függtem rá.
Nálam ez a liquid most 8.2%, 3.8mg/ml nik, 56vg/44pg (mindent számolva), 0.18 ohm-os NexM Clapton S meshlap egy Dead Rabbit M tankban, max levegő, 45W.
Nyilván ahány ember annyi reakció. Próbálj meg más aromát, 70vg/30pg alapot, esetleg csökkentsd a teljesítményt, slukkok hosszát.
Vagy tényleg ha nemrég kezdted, adj időt a szervezetednek amíg megszokja.
Szia . Hát 2 éve sztem, de ez modom 1 éve van meg kb. és sokáig eredeti tankal használtam. Azt észrevettem amugy, hogy más likvidtöl, nem nagyon köhögök sztem. De ez favorit Okozhatja ha esetleg keveréskor több aroma ment bele mint 8 % ? kivételesen nem méregettem mert már alaplé végét járta ,szóval csak összeöntöttem. Vagy esetleg tul sokat szivom ? Tudok bent melohelyen vapelni, ki sem kell mennem szóval elég sokat gözölök. Köszi a tippeket ! Próbálkozo kamjd !
Nem tudtam hogy citrusos izek jobban ingerelhetik torkot. Köszönöm válaszod !!
Oh hát akkor már messze nem a hozzászokási fázis van
Elképzelhető hogy erősebbre keverve fullaszt, a hűsítőt se aprózták el benne. Nekem még csak egy adag (100ml) fogyott el belőle, azt meg ugye 8.2%-ra kevertem, így nem tudom milyen töményebben. Így is néha odab.szott a hűsítő
Esetleg hígítsd, vg többletes alappal, vagy kis natúr vg-vel.
Talán meglesz a probléma forrása.
Most rendeltem telejsen uj izeket más márkát kiváncsi leszek köszi amuyg a válaszod !
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.