Nézzétek el nekem, hogy ha olyan kérdést teszek fel, ami már évekkel korábban valaki leírt.
Még mindig nem igazodok ki az oldal rendszerébe és nem biztos, hogy megtalálom kérdéseimre a választ. Egyszerűbb, ha megkérdezem, hátha még szűz területre tévedek…
Tekerések. Ti a széthúzottat favorizáljátok. Videókon meg a tömör, izzítással katonás sorrendbe kényszerített karikákat ajánlják. Látható némi kapargatást követően szépen kialakul a klasszikus középről induló izzítás.
Ezt TC-be a Ni-Fe miért nem? A tiltó listán csak a tiszta Titan van. Észre vettem, hogy egy új tekerést követően 20 -25 tűz után áll be a TC. coil. Kapargatással lerövidíthető?
Mint a TC műfaj képviselőjét iszom és megfogadom tanácsaidat a vázolt tapasztalat ebből alakult ki.
Érdekelne nálam miért csak 25 izzítást követően áll be a rendszer, addig minden fura adatokat közöl a mod pl. -6fok, 4,5 wat, 125 power boost és be van kalibrálva a 20fok kétszer is …. Nem állítok el semmit 20 pöff után minden rendben.
Nem. Megtekerem 5tek 2,5 mag eddig kissé széthúzott vatta áztatva, akkor egy kicsi izzítás, hogy lássam a kontakt jólett 20 fok beállít és jönnek a fenti furcsa adatok…
Igen megtapasztaltam szerintem megtaláltam a helyes arányt.
Más. Szeretnék venni egy tartalék más ízekkel tölthető RTA kazánt. Dohány és gyüminek, szeretem a változatosságot, amit megszoktam a podoknál. Jelenleg mit tartasz a legjobbnak, mit ajánlsz?
Én most eddig csak figyeltem
De !
Van kettő egész jónak mondható eredeti rta-d,kettő nagyon jó modod.
Ha ezeket megtudod jól tekerni vattázni,hova tovább 3 hónap után ?