Szívből gratulálok! Csak így tovább!
Gratulálok! Ízekben/gőzökben gazdag szép napokat kívánok neked, és minden Gőzlér társuknak!
Akik mostanában kezdték, azokat csak biztatni tudom, hogy mielőbb próbálják ki az építős kazánok világát! Sok sikert, és kitartást kívánok!
Vapeltessék!
Köszönöm szépen! Igen, innen már nem ám!
Én 16 évig szívtam napi 1-1.5 doboz cigit. Amikor elkezdtem a vapelést, akkor drasztikusan sikerült lecsökkenteni napi 1-2 szálra. A reggeli kávé és lefekvés előtt még nem tudtam elengdeni illetve hát én mindig megvettem egész hónapra a kék multit. Amint elfogyott az utolsó doboz, vettem mégegyet és az azóta is ott van a táskámba. 1.5 hete csak az ecigi és azt gondolom, hogy a megfelelő levesekkel ez a leszokási módszer működik. 16 év alatt párszor próbáltam leállni (tapasz, rágó, cukor), de 1-2 napnál tovább nem bírtam. Ez a 1.5 hét sokat jelent nekem, mert 16 évet eldobni egyik napról a másikra nem kis teljesítmény véleményem szerint, főleg úgy… hogy gyakorlatilag nem is akartam leszokni az elmúlt időszakba. Egyik este kitaláltam, hogy mi lenne ha vennék egy ecigit és ma már ezen az ecigis fórumon írom ezeket a sorokta. Hát hihetetlen. Úgyhogy kitartást neked is, hajrá!
Nekem már van egy drága hobbim. Jó, azért az hoz is pííííízt a házhoz, de abból az asszony nem sokat lát. Ezzel a vapeléssel még egyenlőre csak ismerkedem, és kóstolgatom, de van egy olyan érzésem, hogy lesz majd néhány szettem… Az asszony had örüljön.
Nagyon köszönöm!
Köszönöm szépen!
Igen, megvan a kék villamos. Van most 6-7 levesem, minden napra jut egy külön íz. Egyenlőre elég, de a következő kívánság listámon szerepel ez is, jókat olvastam róla. Azért a vapelésbe annyit nem fogok beletenni, mint a fotózásba, de azt hiszem megtaláltam a 2. hobbit amivel még az egészségemen is javíthatok a korábbiakhoz képest.
Gratulálok, csak így tovább! Remélem hogy nem lesz szükséged vissza nyúlni az analógra.
Én már annyira meg akartam szabadulni, a cigitől, hogy bementem egy trafikba, vettem egy ijust s-t, meg valami mangós löttyöt, és kidobtam a maradék cigit. Azóta 1x szívtam el egy szálat, mert lemerült a szettem, rá egy évre, de ritka szar élmény volt.
én régen még az ego one szívtam anno amikor le raktam akkor nagyon kezdő szettem volt mondhatni nem is szett hanem még az üvegszálas porlasztóm volt de már vagy 5 vagy 6 éve.Még bele kelett az akksit csavarni a töltőbe úgy töltöttem még nagyon régen.
Köszönöm szépen! Én is remélem, hogy nem lesz rá szükség!
Köszönöm! Nekem az elmúlt időben egyátalán nem volt napirenden a leszokás. Egyik este jött az ötlet, amit végül megléptem és nem bántam meg.
Nekem is van 1 doboz cigi a munkás táskámba, ami 1.5 hete érintetlen. Nem szeretnék és nem is fogok hozzányúlni, de ha a munkahelyen lemerülnék, akkor jó tudni, hogy lenne mihez nyúlni. Hál’istennek nem kellett még hozzá nyúlni a “büdős” cigihez.
Néhány éve kipróbáltam én is valami trafficos cigit, 18mg-os levessel. Hamar feladtam! Ma már tudom, hogy minden tekintetbe vérzett a választás.
Én is olyannal kezdtem.
kemény is volt de mellette 1 2 cigit elszívtam azért az nem volt az igazi még amugy