Elnézést, vittem a gyereket… Itt vagyok. Én még arra tudok gondolni, azon kívül amire Atis is gondol. Hogy a csavarok alatt, menetek között megült régi liquid kioldódik és attól lehet ilyen.
A Dwarvot pont azért szeretem, mert nincs tele apró alkatrészekkel ezért mosáskor is könnyű atomjaira szedni.
A huzalra visszatérve, az 1.5 ohm szerintem is picit sok egy 0.25ös huzalnak.
Baccccus, közben újraépitettem, ahogy irtad, a csavar alatt próbáltam körbetekerni ráhúzás előtt, több kevesebb sikerrel.
Az ellenállás 1.5 ohm ugyanúgy
Ez azért nagyon érdekes…
Ha elfogy ez a tanknyi liquid, megint szétszedem és rárakom üresen, ahogy kérted.
Természetesen. Szedj ki mindent! Nem sok alkatrész, így gondod nem hiszem, hogy lesz vele. Ha neked langyos vízzel bevállt, akkor tedd azt egész nyugodtan. Bár én áztatni szoktam enyhe Jar-os langyos vízben.
Biztos nem a tekeréstől barnul. Nekem porlasztós csinál ilyet. @Vaperina_Kinga kersgél jó helyen az édes likvideknél, illetve a nikotin is reagál fényre. Próbáld ki, hogy teszel egy kicsit egy átlátszó valamibe, kiteszed az asztalra, előbb utóbb be fog barnuzlni.
Edina nikmenteset szív, a huzalra ahogy Te is írod, ez nem jellemző. Ilyen szintű barnulás kizárt. Így marad az, hogy vagy a tankban “megbúvó” régi liquid felszivárog, vagy annyira durván édes, hogy az ízfokozók így reagálnak. De ettől függetlenül Atis sem tévedett, csak más oldalról tekint a problémára.
A nikotin teljesen kilőve nálam, csak nullásat szivok.
Jelenleg a gyári snv flaskában van a liquid, abban teljesen tiszta, vizszinű átlátszó.
Mindenesetre kipróbálom a javaslatodat.
Van ettől jóval edesebb liquidem, pl a sárgabarackos, az konkrétan sárgabarack lekvár izű, és az nem csinálja ezt.
Viszont azt egy másik tankban szivom (Fresia) de abban nem ez a huzal van.
Megvárom, hogy üresedjen egy tankom, újraépitem és ezzel a bizonyos liquiddel megpróbálom.
Ha ott is ezt produkálja, akkor a liquid lesz a ludas, egyértelmű.
Na most kicsit rákerestem a témára és nekünk van igazunk
Azt találtam, hogy ez leginkább az édesítőnek köszöbhető, illetve, a hőnek. Egyszerűen karamelizálódik.