Sziasztok!
Több témában is szeretnék kérdéseket feltenni és tanácsot kérni.
Jelenleg DL tankokat használok és szeretném kipróbálni az MTL vonalat, mert mindenkitől hallottam milyen jó, liquid hatékony stb stb.
Először is mivel kellene kezdenem… Itthon nekem csak 70/30as alaplevem van nem tudom ez mennyire hátrány, mert azt olvastam, hogy az 50/50-et jobban szeretik a MTL tankok. Csak mert, akkor így kénytelen leszek venni 50/50es löttyöt is.
Nautilus Gt porlasztós tankon gondolkozok első neki futásra, de szemezgettem a Dwarw MTL klónnal is.
Dwarw-ról mindenki + dolgokat tudott mondani mind a klónról mind az eredetiről. Az építése nem tudom mennyire menne, mert a legkönnyebb tank építést is megtudom magamnak nehezíteni
A nautilushoz kellene valahonnan beszereznem jó áron coilokat, de hát itthon nagyon drága mulatság lenne. Esetleg tudtok mondani valamilyen Eu raktáras webshopot, ahonnan tudnék rendelni, ha arra esik a választás?
A Dwarwhoz szeretnék kérni véleményeket, hogy melyik coil és vattával jött be és esetleg egy kis út mutatást, hogy mire figyeljek oda, ha arra esik a választás.