Sziasztok! Már 2 napja olvasom az oldalt nagyon sok mindent megtudtam! Teljesen kezdő lévén szeretném a segítségeteket kérni a keverésben (láttam a kalkulátor is).
Már összezavarodtam
Rendeltem 50-50% pg/vg alapot (lehet nem lesz jó)
Erős dohányos lévén azt hiszem a 18-as vagy 12-el nikotinnal kezdem. (szerintem a sóval próbálkozok) mtl
Ha mondjuk 100 ml szeretnék bekeverni, akkor, hogyan keverem?
Az aroma 7%-ra ajánlja a gyártó.
Nem tiszta a booster bekeverése se.
Előre is köszönöm a segítséget!
Milyen boostert vásároltál?
Azt még nem vettem, mert nem volt abban a boltban. Az majd a következő lesz
Pontos keverési arányban csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk milyen erős és milyen összetételű pg/vg lesz a shoot amit vásárolsz!
Röviden az alap (nálad már kész) hozzá majd a kellő mennyiségű nic shoot.
Aztán a kellő mennyiségű aroma. Pl.:100ml kész levest akarsz készíteni 7% aromával akkor 93ml már boosteres alap és 7ml aroma!
Remélem érthetően fogalmaztam
További szép estét.
Nagyon köszönöm! Igen ez már így teljesen érthető! Csak megkavartak a booster higitások!
Ha meglesz a booster, azért még kérdezek, nem szeretném így elsőre túladagolni a nikotint
Szép estét neked is
szerintem sima 12 mg alap elég lenne neked azt is ki lehet próbálni a boosterezés melett csak én pl a 70vg 30pg alapot ajánlanám mert ugye az aroma az maga pg ben van már.
Köszönöm. Igen arra gondoltam, hogy veszek majd külön Vg-t és majd hozzáadom. Előbb kellett volna itt olvasnom, mint rendelek
Sziasztok!
Szóval amit kinéztem booster (mert közben számolgattam, kalkuláltam anyagilag is), az 10 ml 50mg nikotinnal (sima booster, nem só).
Ha jól értelmeztem akkor ezt 4x-ére kell hígítanom, hogy 12 mg nikotinos boosterem legyen. Szóval ha a 10ml/50 mg boosterhez hozzá öntök 40 ml bázist akkor megkapom a 12 mg-os alapom. Az még nem tiszta, hogy pg/vg arány hogy legyen. De ha 50/50 az arány a boosterben és mondjuk hozzá adok 50/50 arány sima bázist, akkor kapok 50/50 pg/vg booster?
Így jó lesz? Mert akkor megrendelem ezt
Szia @Ivett
Üdvözöllek nálunk! Érezd jól magad!
A válasz igen. A 40ml stimmel, de az az összmennyiség lesz. Tehát 30ml -t kell hozzáadni akkor lesz 12.5mg /ml. A PG/VG arány nem fog változni.
Köszönöm szépen, jó az oldal, hatalmas segítség és köszi a választ is!