Sziasztok, kis segítséget szeretnék kérni liquid keverés ügyben. Szeretnék bekeverni 10mg nikotin erősségű 110ml liquidet (ha lehetséges). Van nállam 5 db 10ml/20mgs nic salt booster 50/50, illetve 100ml nikotinmentes 50/50 alap. Emellett van 10ml aromám.
Elvilegben úgy működne, ha az 5 flakont nic salt boostert kiöntöm, mellé 50ml nikotinmentes alaplevet, és a 10ml aroma? igy 110re jönne ki.
Hogyan kéne megcsinálnom, ha ez nem jó így?
Ez így jó. 9-es erősségű lesz a kész leves.
A boosterekben összesen van 1000 mg nikotin, ebből készítesz 110 ml levest.
1000 mg / 110 ml =9mg/ml.
Szia,
Használd a keverde -t, ott mindent is ki tudsz számolni.
Létezik, hogy technikai dologba ütközök?
A ntin beállításnál nálam megáll a kalkulátor. Nem tudok adatot bevinni.
Szia @Kalapom üdv köztünk. Xiaomi telefonod van?
Ezt Te honnan?
Én mindent tudok. (Egyedül a Xiaomi küzd kompatibilitási problémákkal.)
Látatlanul félek tőled…
Üdv!
Xiaomi telón nekem sem megy rendesen.
2 éven át az eliquidvg oldalról szereztem be az alapot,most floravita+aromamester lesz.
Ha jól értem pl 500 ml-hez 30 ml 100as nikotin kell ha 6-os cuccot akarok.
Akkor ez 500ml+30 és lesz 530 ml,
vagy 470+30 és 500 a kész 6-os alap?
Szia,
470ml 0mg+30ml 100mg lesz kereken 500ml 6mg. Az aroma ezen majd picit rontani fog.
Most használok elsőnek 100as nikotin+0ás alapot.
1 litert kevertem be.940 alap+60 ml 100as.
A kérdésem ezzel is kell várni hogy rendesen feloldódjon vagy mehet is az aromázás?
Literes flakonba nem sok levegő maradt,meddig kell vajon rázogatni hogy jól felkeveredjen?
Szia @dlajos Ajánlott várni vele a megfelelő elegyedés érdekében. Ha alaposan összeráztad és a kupak is le van véve róla holnap már aromázhatod. Mivel “csak” 6mg-ról van szó, így reggelre (reggel 6-kor lesz 12 órás) már el fog elegyedni.
Erre nem is gondoltam hogy kupak nélkül álljon,aromázásnál szoktam,de ez új.Köszönöm!
Kiszellőznek belőle az érés során keletkező gázok. Lágyabb lesz az alap, finomabb a liquid.
Sziasztok!
Kicsit megszaladt a menthol mennyisége a liquidben,tudtok valami tanácsot adni hogyan lehetne javítani rajta?
Azt tudom hogy +alaplével.