Gabi vagyok, nemrég ajánlotta nekem egy kedves Vaperina társ a fórumot. Én 2014 - ben kezdtem el vapelni, mert már nagyon elegem volt abból, hogy a cigi miatt mindenem büdös, köhögök és magas vérnyomással is közdöttem. Eleinte a jó öreg eGo pálcacigikkel kezdtem, aztán meglett az első vw modom, egy iStick 20w. Még a mai napig megvan a kis subtankkal együtt, amit később egy kangerbox-szal használtam leszűkítve, rba kazánbetéttel. Én inkább az mtl irányt kedvelem, a két kedvencem egy GS II klón és egy GT II klón, amiket még nagyon régen vettem és nagyon sokat tanultam rajtuk. Közösségben tanultam meg tekerni vattával, eco-wool - lal, üvegszállal… Darth Vaper videóin “nevelkedtem” és igen, én még emlékszem azokra az időkre, amikor ecigi boltokból vehettük a liquidet, az alaplevet és a készülékeket is. Imádtam, hogy egy boltba belépve ismerős arcokkal találkozom, véleményt cserélünk és bármikor bármit kérdezhetek, amit nem tudok és mindig kapok érdemi választ. Hiányzik. De az idők változnak, ugyanakkor hiszek a közösségben és remélem, hasznos tagja lehetek a jövőben.
Rólam dióhéjban: Pesten élek, jelenleg full time home-office - ban dolgozom social media&marketing managerként (grafikus - marketinges vagyok alapból), imádom a munkám, pláne, hogy nagyon sok videós tartalmat is szerkeszthetek, ami mostanában az új hobbim. Igazából egy nagyon nehéz pandémia - és derékba tört karrier után ez egy csodálatos újrakezdés, amiért nagyon hálás vagyok.
Direkt nem írom a családi állapotom, mert ez bizony itt nem társkeresó.
Liquid ízek: Csak a gyümi! Egy petty menthollal maga a mennyország. Imádok kutyulni, egy kedves régi vapertárssal annak idején nagyon sok új ízt próbáltunk alkotni. Én voltam az ügyeletes szimat - és ízlelő manager, míg vapertárs képviselte a szakmai oldalt Bármikor vevő vagyok jóízű beszélgetésekre, véleménycserékre, azt sem bánom, ha nálam ezerszer képzettebb/tájékozottabb/magasabb IQ - jú emberek közé kerülök, ezt inkább pozitívumnak szoktam felfogni. Szeretek brainstormingolni, segíteni (azért lassan 8 év vapelés alatt van egy-két vicces tapasztalatom, ha másra nem, hát egy jót nevetni), támogatni, új megoldásokat keresni, és ami a legfontosabb: Együtt hülyülni.
Kicsit bő lére eresztettem, nem? Pardon. Lényeg, hogy köszönöm a lehetőséget, miként itt lehetek, remélem, lesz majd olyan, amit megtehetek a közösségért, hogy így is támogassam a vape-életérzést - azaz magunkat.
Szép estét mindenkinek!