Előre is köszönöm a hozzá szólásokat, már vagy 7 éve kezdtem a Vape korszakot de fél évre rá abba is hagytam (f@sz voltam) és maradt újra a cigi . Most bő egy hónapja leraktam, újra vaper lettem nagy büszkeségemre és maradok is az!
Egy kérdésem lenne felétek… Jelenleg Kylin V3-at használok egy Geekvape l 200 mod-al, tudtok olyan RDTA kazánt ami ennél több gőzt tud? Zeus X vagy Fat Rabbit? Vagy esetleg Brunhilde?
Köszönöm
Zolika?
Szia.
Ha csak a gőzmennyiség a fontos,akkor keverj full vg-vel
Ilyenkor szoktam megkérdezni DE MIÉRT ?
Amelyik alkalmas orbitális gőzfelhőre annak vastag kerítésdrót kell a használatához,ami magával vonza a mod és akkuk terhelését is ebbe is gondolj bele
Tipp : ka1 0.40x3x0.2
2.5 mag 4 karika (dual)=0.11 ohm-75 watt egy fújással tele a szoba (cirka 25 nm)
De cserébe forró a kazán mint a vasárnapi húsleves frissen
Köszi, kipróbálom
Leírom ismét :nagyon forrósodik a brünci dl
Lehet még a mesh lenne megoldás.Nagyobb felület,vattamennyiség,hátha.
Az ember a hibáiból tanul
Vandy vape profile rdta . Nem takarékos de lehet single, duál , mesh . Ízben gőzben verhetetlen.
Steam Cave - Aromamizer széria-ból amelyik szimpatikus. A full kit tartalmaz single, dual, és mesh decket egyaránt.
Nem értem, rdta vagy rta kazánt keresel? Ha jó az rta akkor Profile x. Lehet tekerccsel és meshsel is. Nekem nagyon bejött. A Zeusszal kicsit szenvedni kell mire rájössz, hogy mikor jó a vattázás.
Ha RDTA-t keresel akkor nem túl nagy a választék. DL Hildákat elengedném, elég bajos kazánok. A Wotofo Profile RDTA jó választás lehet, ha tudsz gondoskodni arról, hogy állítva tárold, különben elereszti a lötyit. A Vandy Vape Mato egyik kedvenc tankom. Egyszerű mint a faék, igaz nem tudod olyan választékosan építeni, mert csak single tekeréssel lehet működtetni. Az Artemis RDTA (bár személyes tapasztalatom nincs vele) hasonlóan jónak tűnik. Az Artemis 2 TC RDTA dual coilra építhető, viszont dualban eléggé akksipusztító, ellenben kifejezetten szeretem. Erős, bomba ízek, és gombafelhő.
Jelenleg Expromizer TCX mesh RDTA-t használok, jelenleg ez a kedvenc. Igaz csak meshre építhető, de megbízható, nem ereszt és bomba íz, gombafelhő gőz és az akkut se annyira nyírja.
Megjegyzés: Számomra a Steam Crave tankok csak névre RDTA-k, sokkal inkább RDA-vá szerelhető RTA. Értem, hogy RDA-vá szerelhető, de nekem RDTA esetén alul a tank és felette a build.