Üdv!
Nyüstölök egy swag2 kit-et, ami ügye SUB-OHM (előre tekert pori) (javítsatok ki ha tévedek).
Lassan gondolkodok egy újra építhető tankon, viszont tanácstalan vagyok.
2 tank fajta van amit nézegetem:
ha a gőz nem fontos, akkor én nem erőltetném a dl vonalat, vagy akkor kell venni egy másik modot is, mert így csak legyilkolod az akksit. Amiket én ismerek, ezek közül akármelyik, mindegyiknek van előny-hátránya, de ezek jó kazánok szerintem.
Rosszul fejeztem ki magam
Fontos hogy legyen egy jó kövér gőz, de a nagy gőz ne legyen rovására az íznek .
A mostanim is egy DL. ami nekem kiváló, használtam régen egy Joyetech eGo AIO-t, viszont az nekem annyira nem gyere be. jobban hasonlítót egy hagyományos cigire. Inkább egy ilyen “vízipipa” szerűségre mennék.
Zeus-al kapcsolatban igen sok anyagot találhatsz errefelé, akik használják pozitívan nyilatkoznak róla, ha jól emlékszem, nekem még nem volt hozzá szerencsém, de más mesh RTA-khoz igen. Szerintem mindegyiknek hasonló jellemzői vannak, ízes + hűs óriás felhők.
KUMO RDTA- ról vélemény?
Kicsit drágább, de vajon a több pénz, jobb íz vissza adást is adna?
A swag2 mod-om gyenge volna.
Egy AEGIS LEGEND 2 L200 BOX MOD már elég?
A legend jo valasztas, en is azzal kezdtem, kicsi es dupla akkus.
Mondjuk ha mesh kazanod lesz, nem feltetlen kell hozza a dual mod, de ajanlott. Mondjuk en a squonk miatt, de 1 akkus(21700) modot hasznalok, 1 mesh es 1 dual coilost, es 1 napot kibir nekem, bar ott a tartalek elem mindig
Szia . A több pénz nem biztos hogy jobb ízvisszaadásban inkább felhasználói megvalósítás ami pénzben nem mérhetőtekerés vattázás amit magadnak kell kitapasztalnod. Legend 2-őt nem ismerem( az elsőt igen,van régről és jól műkszik ) ,de sokan panaszkodnak hogy borulós,viszont 2 akkus és ez már ahoz a tankhoz pozitív gondolat