Sziasztok.
Ujabb kerdessel es problémával fordulok hozzátok.
Épitem a taifun gt one-t.
Sikeresen megtekertem és minten stimmel csak hogy az uveg palást elforog a meneten.
Kvázi nem kap rá csak korbe forog.
Olyan mintha szélesebb lenne az uveg palást mint a bázis.
Nyilvan balfaszkodom mert ez is össze szerelve érkezett.
@Szabolcs_Barna ?
@Viktor_Hajdu ?
Tudtok segíteni?
Lehet hülyeség, de… Ha van pót palást a szettben, próbáld rá azt. Hátha.
Hat az sajnos nincs.
Ezzel az eggyel jött.
Szia! Gyári vagy klón?
Klón.
Amikor szet szedtem akor frankón szorult
Bocsánat…tényleg neked is van
Probalok videót küldeni
Akkor ehhez Viktor kell. Neki ha jól emlékszem már volt ilyen problémája. Gyárin tökéletes a menetezés, nálam még nem fordult elő ehhez hasonló.
a menetezése tökéletes nekem igaz eredeti nincs vele gondom.
Kozben össze raktam a dvarw omat.
Zéró problema.
Eddig.
Figyelem hogy nem e folyik.
Kozben tanulmányozom a taifunt
fent teked rá jól nem vagyok otthon nem tudom meg mutatni neked mert melózom.
Röhögök.
A fenti resze a driptip alati átmérővel tökéletesen passzol.
Tehat ha forditva rekerem rá akkor rá megy.
Fejjel lefelé tartva a decket először illeszd a helyére, kicsit nyomd be, a tömítéseknél látni fogod, egyenesen állnak-e a dolgok odabent s idekint. Ezután erősebben is nyomd össze, azt mindenképpen ellenőrizd le még egyszer, hogy a chimney pontosan a helyén van-e. Ha ez megvan, indulhat a tekerés. Nálam először forgott egy kisebbet, aztán szorult, majd egy laza pattanás-kattanás után minden alkalommal rákapott a menetre. Ha nem stimmel, próbáld meg megfordított palásttal.
Sajnos a tank már Gőzlérforgácsoló elvtársnál van, a menet nem élte túl a kb 1,5 méteres zuhanást amiben része volt. Na az általad említett tünetet pont ebben az esetben produkálta. De készül hozzá pár ezer darab palást, uh gond megoldva. Tudom, ez rajtad nem segít.
Teljesen rá lehet nyomni ugy hogy át siklik a menetezésen. Teljesen rányomom izombol de csak forog körbe.
Nem kap rá a menetre .
Át csuszik rajta.
Pipa vagyok.