Összeszorult tank

Ma megakarom építeni a másik kazánomad, de van egy bibi amiért elsőre sem ment.
Vapefly Alberich első generáció.
Miután leszedem a palástot, marad az alsó rész ami a build decket takarja, ha jól tudom kettő o gyűrűvel van felfogatva. (Google és youtube a barátom, vagy mégse, mert bármit csináltam csak az Alberich 2-re adott bármi találatot) Nagyon rá van szorulva, húztam, csavartam semmi. Ha beleteszem így egybe vízbe, akkor ha “megázik” szétjönne? Esetleg melegvízbe. Azt megtudnátok erősíteni, hogy amúgy az tényleg 2 o gyűrűvel van a helyéntartva?
Nagyon butának érzem most magam.

5 kedvelés

Hello ! Fagyasztani kell… Nem melegíteni… Utána valami gumilappal vagy gumikesztyűvel csavarni

7 kedvelés

Rendben, ki fogom próbálni, köszi!

5 kedvelés

Itt kaptam én is azt a tanácsot ,hogy ha ilyen összeszorulós tankokknál összeszerelés előtt a Az O gyűrűket Liquidezzem be … Nálam be vált :heart: … Persze előbb sikerüljön szétszedni …

7 kedvelés

Hát nekem szép számmal dobott találatot a v1-re is, például a lentebbi.

Ha a deck-en lévő kéményre (chimney) gondolsz ami nem jön le, azt a video-n a palástot fogva húzta le emberünk (+picit mozgatva), gondolom nem sok fogás lehet rajta.
Nem menetes hanem O gyűrűk fogják, csak le kell húzni. Elég gyakori a gumi-fém összesz.pódás, kenni kell mindig ahogy írták már (én 100% VG-vel szoktam ami szag/íz semleges és elég csak nagyon pici, nem kell túlzásba vinni)

6 kedvelés

Gumikesztyű, gumilap, úgy fogjál rá, ha teheted, aztán mocorgatni…és mindig kenni a gumikat liquiddel, összerakáskor. Megakadályozza az elnyíródást, összeszorulást.

5 kedvelés

Bicikli belső, elvágva tökéletes!!

4 kedvelés

Így van, és az minden utcában akad :joy:

4 kedvelés