Sziasztok én kíváncsi lennék a szét húzott tekerésekre ha valaki csinált már olyat mtl ben esetleg ha lenne róla videó megnézném.És milyen huzallal van ízre gőzre mennyivel másabb a szét húzott tekerés mint pl a sima ami egymás melett van szorosan.Ki akarnám próbálni ehez kéne a video ki hogyan szokta pl 7 menettel.köszi szépen előre is.
meglesem akkor köszi
15:07-től az érintett rész
néztem,ki is próbálom artemisbe milyen lehet csak nekem coil jigem van nincs ilyen kimondottam tekerő segédem
én próbáltam a 3mg szívni de mint a hegyi levegő nekem így 9mg alapot használok de nézek egy 2.5 fúró szárat max akkor megoldom.Köszike
Hello Szabolcs,
A fúrószár jó ötlet, azon begyakorlod és majd menni fog a Jig-el is, de létezik kimondottan a hézagos tekeréshez menetes tekerősegéd.
Az Inokin Ares2-hez adnak is Phil Busardo ajánlásával.
Derűs Estét.
na egy ilyet jó lenne be szerezzek külön nem lehet hozzá jutni vajon?
már találtam is külön alin köszi szépen
Ezzel még én is fogok játszani szerintem. Eddig szorosakat tekertem, illetve gyári tekercs. Azt sem tudom milyen fajta, de működik.
Több th, jobb ízek? Legyen.
nem rossz a szét húzott tekerés csak a deck sem mindegy ugye,hogy bele lehessen rakni a szét húzott tekerést legyen hely a tekerésnek.Nekem pl a merlin nanoba nem fér bele a szét húzott tekerés abba csak 2 mag megy össze nyomva mert ugye kicsi a hely benne.
Szervusz Szabolcs !
Erre találták ki a 0.25 ös kanthal huzalt ! Kettes magra 4 menet 1ohm, és az elfér bármiben !
Veszel egy ares 2-t es van benne sima és hézagos tekerő segéd is. Es lesz egy kazánnal több is neked.
az tán van nekem tekerő segédem a fiókban de a szét húzott tekerést én coil master tekerő segéden csinálom meg álltalában
Szervusz Szabolcs !
Én meg egyszerűen egy kettes fúrószárra tekerek és csipesszel megigazgatom ! Még amikor a helyére van fogatva ott is benne hagyom a fúrót és ha kell csipesszel még ráigazítok ! Nekem így kényelmes nem kell tekerősegéd 10 centi hosszú , nem lehet vele bánni !