Szerintetek van értelme kóstolgatásra venni egy RDA-t?

Egzotikum​:+1: igen, ez maximum gurul ,(mint minden nálam, ami hengeres vagy kerek). Ezért nincs és nem is kell csőmod. Vagy felborítom, ha talpon áll, vagy elgurul ha elfektetem :grin:

El tudnék képzelni egy olyan kóstoló-kazánt, amiben egy nagy felületű picike kerámiába zárt jól méretezett belső tekercs fűt. Csak törölni vagy mosni kellene.

3 kedvelés

Ha lehet ezt így ebben a formában mondani: “Felizgattál” ezzel a képpel!? :face_with_hand_over_mouth::grinning:

1 kedvelés

Nekem a Jorda B tetszik, nem mondhatni szépnek, de én mégis annak látom. :grinning:
Aztán a fene tudja, MTL RDA volt az első tekerős kazánom, azóta nem használtam, csak DL RDA-t.
Meglátom, az biztos, hogy fő kazánnak a Dvarw marad, csak a mostani klón helyett egy MTL FL.
Mellé meg ízvakság elkerülése végett jó lehet esténként a Jorda klón.
Mostmár inkább emiatt látom értelmét, a kóstolgatás egy másodlagos szempont.
Bekeverek 3 fajta levest, és akkor tudok váltogatva drippelni.

3 kedvelés

Jól néz az ki, le se tagadhatná a gyökereit :+1::grin:

2 kedvelés

Olyan kis aranyos, egyszerű, letisztult.
Egyből ez jutott eszembe amint gondoltam az MTL RDA-ra.
Régebben többször szemeztem a klónnal, valszeg ezért.

2 kedvelés

Ez hízelgő. :slightly_smiling_face: Még lehet kapni, és nagyon is jó áron. Nem tudom van e közelebbi webshop, de ha esetleg nem hagyna nyugodni a gondolat, akkor Cigabuy-on láttam. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Ilyenkor kedvem támad squonk modot nézegetni :grin:

2 kedvelés

Előbb vedd meg ezt a szépséget, ha megépíted rájössz, hogy inkább vettél volna mást. :joy: Nagyon szép, én imádtam, de ilyen nyűgös RDA-m nem volt soha, csak a Riscle. :slightly_smiling_face: Amúgy működés közben patent volt minden.

3 kedvelés

http://www.vandyvape.com/kit/kit/kit/kit/kit/pr-se-kit/
ezt csak úgy itt hagyom :grin:

4 kedvelés

Franc, még tetszik is. Csak nem tudom elképzelni, az ízváltogatással szembe helyezve.
Dohányosból is megy 3-4 féle…
Melósnak megérne egy misét - ha üzembiztos, nem folyik, stb.
Amúgy bejön, tetszik :+1:tényleg.

Semmi hátsó szándêk :joy::grin:

3 kedvelés

Nem merem tovább olvasni ezt a posztot sem bakker! Jó itt a tetőn, nem akarom a lejtőt! :grimacing::grinning:

4 kedvelés

Ne add fel ilyen könnyen :rofl::rofl::rofl:még nincs itt mindenki aki :grin::grin::grin:

4 kedvelés

Ezentúl becsukott szemmel olvasgatok errefelé! :joy:

3 kedvelés

És amiket becsukott szemmel vettél, úgy is kell megépítened :grin:

3 kedvelés

Én nem ajánlottam semmit, ezt a Riscle-t sem. Csak megmutattam. :grin: De valóban nyűgös a kicsike, Jay Haze csinált róla egy videót amiben rávilágít a lefogatásra, az a nehézkes.

2 kedvelés

Az a kisebb nehéz ebben a dologban! :grinning:

4 kedvelés

Jah…neked még nincs ?
Szinte kötelező egy ilyen is :grin::grin::grin::grin::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

3 kedvelés

Te csak ne hagyjál csak úgy itt semmit​:joy::joy::joy::heart::kissing_heart::smiling_face_with_three_hearts:

3 kedvelés

Na ne mond hogy neked sincs még ? :flushed::flushed::flushed::flushed:ejj ejj…nagy hiba​:crazy_face:

3 kedvelés

És itt min is van a hangsúly, csak nem a “még”-en?! :thinking::joy:

2 kedvelés