Egzotikum igen, ez maximum gurul ,(mint minden nálam, ami hengeres vagy kerek). Ezért nincs és nem is kell csőmod. Vagy felborítom, ha talpon áll, vagy elgurul ha elfektetem
El tudnék képzelni egy olyan kóstoló-kazánt, amiben egy nagy felületű picike kerámiába zárt jól méretezett belső tekercs fűt. Csak törölni vagy mosni kellene.
Nekem a Jorda B tetszik, nem mondhatni szépnek, de én mégis annak látom.
Aztán a fene tudja, MTLRDA volt az első tekerős kazánom, azóta nem használtam, csak DLRDA-t.
Meglátom, az biztos, hogy fő kazánnak a Dvarw marad, csak a mostani klón helyett egy MTL FL.
Mellé meg ízvakság elkerülése végett jó lehet esténként a Jorda klón.
Mostmár inkább emiatt látom értelmét, a kóstolgatás egy másodlagos szempont.
Bekeverek 3 fajta levest, és akkor tudok váltogatva drippelni.
Ez hízelgő. Még lehet kapni, és nagyon is jó áron. Nem tudom van e közelebbi webshop, de ha esetleg nem hagyna nyugodni a gondolat, akkor Cigabuy-on láttam.
Előbb vedd meg ezt a szépséget, ha megépíted rájössz, hogy inkább vettél volna mást. Nagyon szép, én imádtam, de ilyen nyűgös RDA-m nem volt soha, csak a Riscle. Amúgy működés közben patent volt minden.
Franc, még tetszik is. Csak nem tudom elképzelni, az ízváltogatással szembe helyezve.
Dohányosból is megy 3-4 féle…
Melósnak megérne egy misét - ha üzembiztos, nem folyik, stb.
Amúgy bejön, tetszik tényleg.
Én nem ajánlottam semmit, ezt a Riscle-t sem. Csak megmutattam. De valóban nyűgös a kicsike, Jay Haze csinált róla egy videót amiben rávilágít a lefogatásra, az a nehézkes.