Csak ma délután szívtam: sárgadinnye, royal, kentucky, obsidian, eper menthol.
Nekem is ez vált be változatosságra, ízvakságra
Én meg ezért használok kilencetAz RDA arra kellett hogy amit pl.a sógorom adott,abba kellett volna öntenem.Elég lett volna,hogy rájöjjek,hogy majdnem kihánynivaló.Most önthetek ki egy csomó liquudet az RTA-mból és kezdhetem előről az 1 napos elmosott tankom újratekerését.
Most hülyének nézel,ha azt írom,hogy itt ülök és pár szívás után másikba szívok és már kb.az ötödik ízt szívom 20 perc alatt?
Szoktam néha én is, de minimum hármat egy nap teljesen ok szerintem.
(Hátvagyénishülyevagyok).
Én úgy szoktam mikor épp nem volt rda-m (most sincs, de a bevállt ízeket veszem), hogy csak a vattát itatom meg azt rta-ban, és ha fincsa akkor töltöm meg.
Cseles
(Tudom fokozni…megszagolom, párszor megnyalom, abból már lehet sejteni bár nyalva erősebb).
Ez jó lehet vészhelyzeti nicpótlásra is, ha fellép valami műszaki gond.
Úgy nekem töményebb, meg volt amikor csípett is. De az is jó módszer. Kinek mi, itt minden szubjektív.
nekem is bevált csak a vatta áztatás és ha olyan akkor csak rá a kémény és kostolás csak ezért nem vettem volna rda-t bár van egy pár
Viszont üvegszállal akkora th-t és ízt kaptam a “fehérben”, hogy sokkolt sajnos nagyon tág a levegőzése nekem, arra viszont rájöttem.
Engem csak a számomra szép RDA-k vonzottak.
Gondolom ezt miért vetted
Üvegszállal szerintem óvatosan, ha túl szoros akkor azt is perzselheted, a levegőzés pedig, hát… Az egy DL RDA. De persze meg lehet bűvölni, hogy jó legyen számodra is.
Ismersz már szerintem.
Ez bizony szépséges, ráadásul véleménynyilvánításra is abszolút alkalmas!
Végül is egy faluból valók vagyunk (majdnem)
Még ki kell tapasztalgatni. De meg lesz manipulálva pár cseppes pufferként meglepően jó, tényleg.
Riscle - Pirate King V2, de az elődje is ritka szép darab.
Van az a szám, hogy “Egy vérből valók vagyunk!”
Ennek örülök, tudtam, hogy jó helyen lesz nálad. És ez sem megy veled szembe az utcán az tuti. (Mert nincs is lába… )
Ismerős Arcok kedvenc