Vagy felesleges, mivel úgyis kell betörési idő a vattáknak?
Egy Jorda B klón vásárlásán gondolkodok, bár lehet sok haszna nem lenne.
Nem rossz dolog ha van egy kóstoló rda mtl ed.
Jártam mar ugy hogy a keszre kevert liquid et ujra kellett aromáznom de meg toltottem a tankomat.
El kellett szivnom vagy fecskendovel ki szivni tankbol mert nem volt a számomra megfelelő.
Egy ilyen helyzetet mg úszhatsz ha van egy mtl rda-d.
Konnyebben nyomon tudod követni az aromáid izének a minőségét.
Vagy csupán otthon több izt tudsz szivni anélkül hogy a tankodat keljen cserélgetni és vattázgatni.
Erre is gondoltam, amit írtál, akár több ízt tudok szívni, otthon meg úgyis belefér a csepegtetés.
Én csak támogatni tudlak a döntésedben. Sok bosszúságtól megment egy RDA. És nem csak ízeket lehet benne tesztelni, hanem pl egy új huzalt, vagy vattát is akár. Jorda B klón nálam is járt már, különösen jó választás.
A Vapefly Cotton clouds vattának nem kell betörési idő.
Nekem ma hozta a postás az RDA-tPont azért vettem,hogy egy új liquiddel ne kelljen felöntenem a tankot.Ez a vatta tökéletes.
Sztem is remek döntés lenne,egy jó ideje van egy Fev Bf1 em a szűkített kazánteres deckel,hát kóstolásra szántam,de annyira jó ízei vannak,hogy napi használatba állt,egyébként ami leves x ízű egy rda-ból az y ízű lessz egy rta-ból,szval csak nagyjából jó leves íz belövésre
Szerintem van… én beüzemeltem ezt üvegszállal, és arra tuti jó, hogy ízt tesztelj vagy csepegtetve élvezkedj kicsit.
Ad mégis valami támpontot
Illetve tényleg lehet tekerést tesztelni.
Illetve én üvegszállal is akartam “bohóckodni”.
Nekem elég a nagyjából íz is,mert sógorom egyik liquidje a háromból(persze mindhármat teleöntöttem a 3 tankba)hányinger…elszívhatatlan.Tegnap 5 slukkot adtam neki esélyt,de ma moshatok és vattázhatok újraHiába más egy kicsit,a moslék az RDA-ban is moslék lett volnaPersze tudtam,hogy ma hozza az RDA-t a postás,de én buta tegnap mindhárom ízt ki akartam már próbálniKettő elmegy,elszívom majd utána vissza is adom neki,de a 3.at azonnal cserélem lefele.Ráadásul nem kis tankba,hanem a Bersi V1-be öntöttem
Gondolkodok már egy ideje egy Damn Vape Nitrous RDA-n mivel nagytételben szoktam átlag aromákat rendelni bizonyos napok elteltécvel meg kóstolókat szoktam tartani eddig a profile ps dualt használtam előtte meg a brunhildet bár az utóbbi körülményesebb volt és nem fedte teljesen a valóságot a ps duallal csak annyi a bajom hogy a 2 mesh lapnak rendesen oda kell tenni emiatt lenne jobb egy kis single coilos RDA
Részemről van értelme főleg abban az esetben ha több liquidje is van az embernek érlelés alatt
Látod, én végre kipróbáltam üvegszálas tekerést. Par csepp, néhány slukk után kiment szárazra. Kiégettem, és új íz. No vatta, no cry.
Szerintem van értelme, én kettő RDA-t használok párhuzamosan (sicc ízvakság) abszolút megelégedéssel, igaz nem csak kóstolásra, hanem állandó “fegyverként”. Van squonker készülékem is itthon, de a csepegtetést jobban preferálom (számomra nem nyűg), igaz DL vonalon ezt könnyebb kivitelezni.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Nekem RDA nélkül sem lesz remélem ízvakságom többé,mert 9 tankom vanSokáig szenvedtem anno az ízvaksággal,azóta semmit nem bízok a véletlenreDe azért mától MTL RDA tulajdonos is lettem,csak nem építettem még ma meg
Ez igen…Gratulálok!
Mondjuk nekem ízvakság szempontjából nem lenne rossz az RDA.
Nekem 1 tankom van, és a későbbiekben is egy lesz.
Ha mégsem jönne be a Jorda maximum megválok tőle, de elfér, főleg annyi pénzért, amennyit a klónért kérnek.
Miért akarsz csak egy tankot?Ízvakság ellen anno én a hármat tartottam optimálisnak.Egyikben gyümis a másikban dohányos és a harmadikban amihez éppen kedvem volt
Csak utána itt totál megfertőztek a fiúk és nehéz leállni
Sokat eladtam az utóbbi időben.
Volt miből válogatnom, de 90%ban csak a Dvarw MTL-t hajtottam, így feleslegesnek tartottam többet tartani.
Ne kísérts!
Ééénnnnn???Ártatlan vagyok.De olyan cíííp mind a 9 tankom és 8 modomEgyik szebb és jobb mint a másik
Sógorom is évekig csak Dvarw.Azóta kipróbálta a Kayfun lite plus 2021-em és a Spicám,…Kayfun-t már rendelni is kellett neki
Többek között ezért használok felváltva kettő kazánt, hogy ne forduljon elő, itt az RDA opció csak mellékes.