Eszembe jutott a Gyöngykavics c. humoros monológban a mondat:“Hazamegyek,olyat teszek Veled,háát Neked is jó lesz!” (vagy ilyesmi)
Szia! Próbáld meg, hogy nem a wattra mész hanem a voltra. MTL-be 3,5-3,8 volt között hozza a legjobbat.
Köszi,majd kipróbálom,úgy is most 3.40-en van.
A jó Pap is holtig tanul.
Egy próbát mindenképp megér. Ha egy ízre meg van a tuti beállítás teszem azt 3,7V akkor minden modon 3,7V-on közel ugyan azt kapod. Míg egy watt érték ami DNA-n jó, egy Aspire vagy Qest chip esetében nem.
Pont ezt akartam mondani. Én már nem nagyon számolgatom a wattot, egyszerűen belövöm 3.6V körülre és viszlát
Pedig watt módban pont a modnak kellene jól kiszámolnia, hogy mizu. (Bármi ingadozások esetén is). Amikor kontaktos a huzal leszorítása, ott mondjuk lehetnek kellemetlen “túlkapások” pont a minap jártam így. A Yihi lazán kitolt egy “szénégető” feszültséget a hirtelen megugrott ellenállás miatt.
Köszönöm szépen a segítséget,kár, hogy 5 éve,még nem volt ez a közösség.Akkor talán nem szokom vissza.Mindegy.Nekifutok mégegyszer
Hajrá!(azért hasonló volt ,ott voltunk a fekete forumon)
Mint asszony, nálunk ez úgy működött, igaz nem moddal, de az elv alkalmazható, hogy minden nap, vagy kétnaponta, ahogy nálad fogy a cigi amikor az ember nem vett analógot, annak ára ment a perselybe, ha benne a dani ára, mindenki boldog
Köszönöm a tippet
és van miért letenni
Én meg itthon, perfekt.
Nem jó, akkor csúszik.
Igen,van.Addig is nézek,egy olcsóbb modot amit dicsérnek.Sajna,most nem árul itt senki
Jogos èszrevètel,közben átgondoltam.Akkor legyen inkább gumikesztyű.
Van itt miből mazsolázgatni.
Köszi,írtam is neki