Szerintetek normális ilyen alacsony watton szívni:
Próbáltam az ajánlott 14,7 watton szívni,de valamiért, mintha égetné a vattát
Szerintetek normális ilyen alacsony watton szívni:
Szia!
Nincs azzal gond,ha neked megfelel.
Esetleg, èrdemes Wattonkènt feljebb lèpegetni,hátha mèg jobb is lesz.
Így nem köhögtet,mint magasabb watton, illetve az íz is jobb.Sőt,így a levegő is elég.
A nagyobb ellenállás,min változtat,vagy miért jobb,vagy miért nem jó?Szívom magamba a tudást,mint szivacs a vizet
Nekem az valamiért égeti a vattát,Nem tudtam rájönni, hogy miért
Függ a tekerés anyagától, huzalvastagságtól, magátmérőtől, stb…rengeteg változós egyenlet ez és még ott vannak az egyéni preferenciák th, gőz, íz, gőz hőfoka, stb téren. Tekerj és tapasztalj sokat.
(Porlasztót viszont a gyári értékhatárokon belül kéne használni…ha azon nem jó akkor az selejt, de ez téged nem érint jelenleg)
Rta függő és kedv függő így jó az íz …nincs benne varázslat.
4 bejegyzés egyesült egy létező témába: Mi nem jó?
Ha mod,akkor Dicodes
Értem én hogy jó,de 100 k-ért marad a boltban.
Megint közhely
Cigarettára mennyit költöttél el ?
Később, érettebben viszont megéri átgondolni, hogy csupa olcsó, vacak mod, vagy 1-2 drágább, jobb is befigyel.
Igen igazad,van teljes mértékben egyetértek veled,de egy kezdő,ne vegyen ilyet még.biztos van jó, olcsóbb mod
Biztosan van,jó modot kérdeztél én válaszoltam.
Van 5 db azokból,mást már nem veszek,amíg élek kitartanak,és még plusz egy napot biztosan
Nem akartalak megbántani , viszont raktárban dolgozok,oda nem való ilyen drága cucc .
Én meg kertben fát vágok ilyesmi…és a dicodest használom mert az bírja…
Én építőiparban oda viszont napi használatra jó
Nem rábeszéllek,tudom ilyesztő az összeg.
De ha sokáig szeretnéd használni,érdemesebb beruházni egyszer nagyot mint évente sokszor kevesebbet.
De ez csak az én véleményem.
Így vagyok az alaplével,nikotinnal,stb,stb.