Más egy szimpla fejszével megelégedne
Azokból melyik márkát érdemes venni?
Legyen 1-2-3 olcsóbb, de normális modod, és közben, ha kitart a vapelés, legyen a “kispolcon” 1-2 minőségi cucc gondolata is. Senki sem bánta meg.
egy tapasztalat nélküli vaper nem fog kifizetni egy modra+1 rta-ra 200ezret amit meg is értek.Majd pár kinai kütyü után talán…
Én meg irodában, és ott is jó
Én munkaidőn kívül is használtam… (Ott is jó)
https://floravita.superwebaruhaz.hu/-alaplé
https://aromamester.hu/index.php?route=common/home-nic.
aroma és vatta pedig szabadon választott.
Ezek az én bevált boltjaim.
Én is előbb megveszem a minőségi cuccot,egy tankom van dvarw,anno sem volt olcsó.Biztos meg fogom majd venni ezt is.De nem most
Nekem,ha lenne,akkor is csak a lakásban,ès fehèr cèrnakesztyűben használnám.
Na neeee
Akkor kijelenthetjük MI FELHASZNÁLÓK,mindenhol jól teljesít az árához képest
Hidd el János,így kezdtem én is
De rájöttem hogy felesleges !
Magasban,porban,sárban dolgozok de vigyázok rá amennyire tudok és működik
Így van! Mint a taft reklám, szélben esőben napsütésben (csak ez a taftra nem igaz ).
Viccen kívül… Tényleg jók, de kezdőként én sem.vettem volna ennyiért. Aztán persze hagytam magam meggyőzni a harmadik mod vásárlásakor
Hasonló volt nekem is,csak azt nem tudom mi az a TAFT
Nem is kell tudnod tekintve, hogy kopasz vagy hajlakk egyébként
Neki ugyanolyan joga és lehetősége van kihasználni a TAFT termékeket (maximum kevesebb fogy )
De a cérnakesztyűre azért csak felhúznék egy Latexet is, mert a jó cérna drága
Ugyan olyan az nekem mint a kocsma
Na belőlem nem gazdagszanak meg !
Olcsóból baxol be
(Most elárulom, egy modom sincs védőszilikonban, de a DAC távirányítója ZACSKÓZVA van )
Köszönöm szépen a válaszokat.Meggyőztetek.Nekem is lesz ilyen.De nem most .Azt is tudom, hogy olcsó húsnak híg a leve.De teljesen le kell jönnöm az analógról, mielőtt drága beruházásokba ugranék .Na meg az asszonyt is meg kell győzni, hogy ez jó nekem
Az asszonyt arról kell meggyőzni, hogy ez jó NEKI !!! Ha ez sikerül, akkor nyert ügyed van. De ha jobban belegondol, most kicsit több megy el neked mod-ra, hogy a későbbiekben maradjon pénz az ő cipőire, táskáira.