Itt a loot ami esett szeptemberre . Sajnos az érlelés miatt van amelyiket csak szeptember 30-án kezdhetem meg…
Elég lesz ez egy-másfél hónapra szerintetek?
Ahogy nézem ezek 120-as csabi flakonok, ami 7x120=840ml. Én napi 3-5ml fogyasztok, szóval 840/5=168, ami azt jelenti, hogy durván fél évre elegendő mennyiség. Nekem.
Pedig annyi jó cuccot kinéztem Citynél, alig birtam otthagyni őket! Meg most akciós is egy két ínyencség.
Az lenne jó, ha ez kitartana nálam 2 hónapig, de szerintem nem fog.
Sajnos most leszokóban vagyok a cigiről (napi két doboz elment) Három hete nem gyújtottam rá, nincs füst, nincs büdös, nincs égés, cserébe ezt meg szívom mint a veszett vad.
Egyszerű: fogsz egy napot és megméred a fogyasztásod, majd osztasz és megvan a dátum.
Mindenkinek mások a szokásai, a setupja, így mindenkinek más lesz az idő. Általában mtl 3-10 ml szerintem, mondjuk egy dl-es el tudja pöffenteni 2 hét alatt is simán.
8x120 ml mert hátul van még egy 120 ml KMS Classic vaníliával bekerve…
Szervusztok !
Nem vagy egyedül, nálunk napi 25-30 milliliter elmegy simán vagy még több is.
Igen, sejtem, hogy én is túlzásba viszem. Sajnos láncdohányos voltam.
És e mellett még Glo is van napi másfél doboz. De szerencsére az se büdös.
Csak anyagilag b*sz oda egy kicsit ez így.
Jó hát vannak olyan tankok, amit 10 slukkal ki lehet végezni.
Innokin Ares2 iszonyú takarékos tank! Ezt vettem észre.
A Berserker V2 már jobban pazarol de nem vészes az sem.
Melo3 EC után ezek AAA+ kategóriások… nekem.
Na azért nem , a feleségem és én is mtl felhasználók vagyunk , csak én ha gép előtt vagyok akkor ezen veszem a levegőt is.
Az a baj hogy WoW-ban harc esetén nem lehet szívni mert lecsapnak hacsak nem blood DK vagy… :DDD
Hat ha nekem ezt ket honap alatt el kellene kuldenenem,fel kellene adnom az alvasra szant idomet,sot meg a munkahelyemet is
Nekem egy ilyen flakon 1 hónapig elég, mondjuk egyáltalán nem bánom.
Engem gép előtt kifejezett zavar ,mert szivnam is meg nem is.Egy kézzel az egésznek olyan sántafeelingje van
LOL…
Bárcsak ez egy probléma lenne nálam (mármint, hogy sok a lé).
De olyat már láttam, hogy 4 évre félretett folyadék megromlott.
Konkrétan rossz íze volt.
Játék közben használom mindkét kezem , de itt a fórumon semmi sem akadály. Vagy videónézés közben sem. Vagy sorolhatnám…
Nekem nem probléma Volt regen egy cigizesre szánt idom (napi 25-35 szál ),ezt már most is jóval túllépem vapelve.Szeretem csinálni ,de azért azt se szeretnem ,hogy az ötévesnek otthon ez legyen a természetes ,hogy 24/7- ben ez lóg a számból .
Fuuu most eszembe jutott…de jó hogy egy jó éve nincs ps plus elofizetesem…egy jo feloras kis csata kozben szipakolni nem volna egyszeru
Ezért jó a wot, ott beülsz egy mausba és 5ml-t is el tudsz szívni, mire a csata helyszínére érsz.