És kicsit szíven ütött vagy inkább torkon
A szeretett Zeus X Mesh tankom 2 fajta palásttal érkezett (bubis, sima). Eddig a bubisat használtam mert annak nagyobb a térfogata de gondoltam ma kicserélem a másikra megnézem hogy mutat. Idáig soha semmi gondom nem volt vele de a csere utáni pár szívást követően hirtelen megkaptam a dry hitet elég durván. Persze újra tudom vattázni nem is azért írok hogy mit csináljak ilyenkor. Csak azt nem értem hogy ez a dry hit nem fokozatosan alakul ki? Nincs előjele? Konkrétan egyik szívás után a másikra jött és azóta csak azt kapom. Kanthal lapot használtam VG többletes levessel ahogy eddig is ha ez számít. Fura hogy a palást csere után történt ez de nem feltételezem hogy amiatt. Vagy ilyen hamar elhasználódott volna? Szétszedtem de semmi szokatlant nem találtam.
Hali.Újravattázás után volt ez?Esetleg kint szívtad a hidegben?Már csak a vg többlet miatt.Igaz,nekem unitym van,de még soha nem volt dryhitem,hálisten.Sok mindentől függ,de ezt te is tudod szerintem
Körülbelül egy hete volt vattázva most nem éreztem még szükségesnek ezért nem is értem mi történt, hidegben sem voltam vele
Lehet, hogy írtó nagy hülyeséget írok most ne kövezzetek meg nem értek hozzá…
De ha jól értem csak a palástot cserélted a bubisról a simára. Nem lehet, hogy kevesebb liquidet kap, illetve lassabban így a vatta és ugyanazon a teljesítményen pirítottad, mint a bubisnál és ezért kaptál dry hitet?
Először én is arra gondoltam hogy a palást miatt de hogyan kaphat kevesebbet? Azt hittem csak kicserélem és kész minden mehet tovább ahogy eddig Még nem nyúltam hozzá, újra vattázni emiatt most még egyszer nem akarom. Cseréljem vissza?
Nem tudom csak értelemszerűen ez volt az egyetlen ami változott
No amúgy meshnél jobban számít mennyi liquidet kap x idő alatt. Nagyobb űrtartalom nagyobb nyomás ha ugyanazon a teljesítményen csapattad neki tovább akkor nem volt elég ideje a vattának felszívni magát. Asszem de persze
Amúgy,jah,ésszerű amit írsz
Csak vissza cseréltem és tudod mit? Igazad volt Nem gondoltam egyáltalán hogy egy ártatlan palást csere megváltoztathat mindent de most a bubissal ugyan jó megint mint volt. Ma is tanultam valamit
Amindenit!
Itt tényleg minden nap lehet tanulni valami újat!
Pedig csak 1ml a különbség a kettő között És érdekes a bubissal akárhogy szívom nagyokat egymás után sorozatban akkor is jó
A tankpalást és chimney között nagyobb a hely a bubisal és jobban tud áramlani
Én úgy gondoltam ezek úgy vannak kitalálva hogy csak simán cserélgetem a palástokat anélkül hogy bármi máson kellene változtatni
Érdekes ez a sodronyos megoldás is számomra. Az ízre nincs semmilyen hatással?
Teljesen logikus, amit írtál, és egy éjszakai teszt után helyén valónak tűnik. A Zeus x első építésénél feltűnt, hogy egy gőzgéphez van szerencsém, pedig én singleben építettem meg. Sokan arra panaszkodnak az x-nél, hogy fröcsög, vagy szárazat kapnak. Ez is alá támasztja az általad leírtakat.
Nekem egy mtl Hildám van jelenleg is, imádom. Ízre, gőzre nagyon jó, és semmi mellék-íz nincsen a sodronyok miatt. Én általában szűkítő nélkül szűk dl-re használom, kiváló!
Profile rdta is van(most éppen kölcsönben), azt kiprobaltam mindhárom opcioban, nekem a legjobban singleben jött be, és annál sem volt semmi érezhető mellék íz a sodronyok miatt.
Mato még úton van. Ha megjön, és érdekel, arról is tudok majd véleményt mondani.
Nem rég határoztam el magam hogy beszerzek egy mtl tankot is az itt olvasottak hatására De! Van egy podom amihez mtl porlasztó van és azt kipróbálva kicsit elbizonytalanodtam ezzel kapcsolatban hogy valóban jó lesz-e nekem az mtl. Lehet hogy már megszoktam a jó nagy gőzöket és hogy könnyen szívható. Talán egy olyan tankra lenne szükségem ami ahogy Te is írtad inkább szűk Dl-re lehet használni de jobb mint a Zeus. Persze ezen is lehet szűkíteni nagyon kicsire hogy a homlokom is horpad de annak meg semmi értelme. Ha lenne lehetőségem kipróbálni egy általatok jónak vélt MTL tankot akkor kömnyebb lenne a választás de így nem akarok potyára venni semmit
Ha nem lenne a c19 őrület, és nem az ország másik felén laknal, akkor azt mondanám, hogy beulunk egy üccsire valahova, és elviszem a Hildát, hogy ki tudd probalni. Így, hogy ez a szitu van, sajna ez nem kivitelezhető.
Hiába is mondanám, hogy ennyire, vagy annyira zárd el a levegőt a Zeuson, és akkor olyan lesz, mert nem lesz olyan.
Ha mégis úgy dontenel, hogy veszel egyet, akkor abban tudok segíteni annyiban, hogy postával együtt kb 35$-ért tudok rendelni Kínából (25 a hilda+7 a szállítás ide+3 országon belül).
Kína? Én maximum egy hetet szeretnék rá várni és onnan ez szerintem eleve lehetetlen, türelmetlen ember vagyok de nagyon
De tényleg ennyire jó?
Tudom végig próbáltam mindenhogy de ha szűkebbre veszem csak rosszabb
Hát, nekem a saját kategóriájában az eddigi legjobb. MD, ammit mtl, manta mtl (klón), vapefly galaxies, intense rda, ammit mtl rda. Eddig ezeket próbáltam mtl vonalon, meg most egy dvarw 16-ost (aukciós :)), de mindet verte, pedig egyik sem rossz tank!
Néztem róla videót engem meggyőzőtt, tudja azokat amikre nekem szükségem van. Szerintem teszek vele egy próbát