Száguldó árak

Én pozitívabban látok dolgokat :blush:

Semmi tudatmódosítót nem szedek pedig :man_shrugging:

Szép készletek,használd amíg lehet és ha nem használod őket nem tudod milyenek :wink:

7 kedvelés

Ezek szerint én sem vagyok :right_facing_fist::left_facing_fist:

7 kedvelés

Ezek már bőven létszám felettiek, mivel 0 perces mind talán piacra kene tenni, marad még amit hasznalok. Sajnálom őket porosodni.

6 kedvelés

Nem veled van a gond, én kicsit belefásultam a korszakok, amiken átmentem, pedig csak 50 vagyok. Teljesen mást és máshogy képzeltem el fiatalon. Csak egy példa a 10.000-ből: közel sem születtem makkegészségesen, se jómódba. Álmodoztam arról kisgyerekként, hogy 55 évesen becsülettel elmegyek nyugdíjba, mint akkor anyám keresztszülei, akik egy Wartburggal, egy kis 70 mm kertes házzal, és egy kis darab kukoricafölddel tök boldognak tűntek. Nem volt aggódás a számlákon, nem volt depresszió, még még sok sok ilyen foszlány.

Teljesen máshogy alakult, az emberek úgy bolondulnak meg, ahogy a technokrata világ “fejlődik” :roll_eyes:

7 kedvelés

Van miből “gazdálkodnom”nekem is.

Van ami dobozban polcon.

De nem eladó mert…..nem.

Fillérekért amit meg adnának érte,inkább itthon nézegetem :blush:nem loptam rá a pénzt,kenyerem meg van itthon :blush:

7 kedvelés

Nehogy azt hidd….biztosan volt ott is gond,csak előtted nem mondták vagy mutatták :hugs:

Nekem is volt ilyen,a szüleimmel.

Úgy akartam,boldogan leélni az életem mint ők.

A többit tudjátok.

7 kedvelés

Lehet…számomra nagy sérelem már az 55 év is, kontra a 65+…tekintve, hogy nem biztos, hogy megérem. Egyébként mai napig jól megvannak, aki még él :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Ebben igazad van teljes mértékben egyet értek veled bagóért nem is szabad de sok van. Én is másképp gondoltam hogy mindig minden olyan lesz mint annó. De nem, most nem ezt látom. Maradna bőven amit használjak.

8 kedvelés

Nekem meg nem kell nyugdíj,el se fogom érni.

Nameg az a pénz is vicc,(nyögdíj)a ledolgozott évek után amit levonnak a fizuból​:man_shrugging:

7 kedvelés

Szerintem szuper ötlet. Ha sikerül egy gondal kevesebb. Ha mégse megy,akkor max keversz megint nikotinost,de legalább tudod mennyi az annyi.:slightly_smiling_face:

10 kedvelés

Köszönöm

8 kedvelés

Ezért szeretném néha tudni, meddig húzom…hogy legalább előtte kiszálljak 2-3 évvel. Tudom, ez marhaságnak hangzik, pedig nem az. Csakhát lehetetlen tudni.

6 kedvelés

Nem tudom , de talán az élet legnagyobb fűszere , hogy nem tudjuk meddig tart a játék ..

10 kedvelés

ez a fajta elmélkedés nem segít áám….tessék úgy agyalni, hogy nem lősz be évet/kort és maxold ki a mindenkori jelent

6 kedvelés

Digital Art Love GIF

7 kedvelés

Akkor viszont nem tartalékolhaték annyit a kilátástalanabb jövőmre :roll_eyes::joy::roll_eyes:nehéz ezt így….sosem voltam “élj a mának” srác, szó szerint majdnem semmivel kezdtem felnőttkoromat.

Amúgy mindannyiunknak megvan az egyedi sztorija, tuti :slightly_smiling_face: melyik milyen…

De ok, agyalás off.

Homer Simpson Thinking GIF

6 kedvelés

Sziasztok!

Én 75.éves koromig kértem többször is.Bízom benne megkapom.Egy a lényeg minél hamarabb újra :heart:Budapesten :heart:tudjunk élni saját lakasba.Ha ez teljesül más vágyunk nincs.:zipper_mouth_face:Teszünk érte folyamatosan.

A vépelésemért a végletekig képes vagyok elmenni ha szükséges.Remélem erre nem kerül sor.Sokkal jobb mint a bűzrúd egyben ez egy kis hobbi is.Én nagyon megszerettem.No meg azt is köszönöm hogy ennek a közöségnek tagja lehetek.:heart:Így ismertem meg új embereket van akit már személyesen is.És ez jó.:smiling_face_with_three_hearts:

12 kedvelés

Franciából egész jó áron jönnek, egyelőre. Be is táraztam nikotinból.

4 kedvelés

Zoli, azt szokták mondani, aki sokat kénytelen elszenvedni, azt nagyon szereti az isten. Mesélhetnék erről… Szóval, még sokáig köztünk leszel. Megéred a nyugdíjkorhatár emelést is :slight_smile: 75-re. És 65-től 75-ig már csak uránbányában szabad majd dolgozni. :wink:
Szóval, fogunk mi még jókedvűen bekakkantani a nyugdíjassotthonban.
(Erre szokta Kovi barátom azt mondani, hogy ne menjek se lelkisegély szolgálatra melózni, se coach-nak :smiley: Pedig eskü jó vagyok benne (szerintem), csak egy kicsit nyersebb, mint a Csernus)

11 kedvelés

Nem tudom, uránra érzékenyebb vagyok-e, mint az átlag :joy:de majd leesik az állam, ha kiderül

(Annyit már évekkel ezelőtt megfogadtam, ha olyan rossz állapotba kerülnék, nem fogok kínlódni mrg mást sem kínozni - remélem ez még odébb van :wink:)

10 kedvelés