Száguldó árak

Jack Nicholson Yes GIF

8 kedvelés

Jó szívvel ajánlom a “Népszínház TV”-t a youtube-on. Bármelyik részt. Kőkemény :smiley:

9 kedvelés

Köszönöm szépen! :handshake:

7 kedvelés

Én is a nic csökkentése mellet döntöttem már 3 nál tartok karácsonyig leviszem 0 ra. Aroma mindíg lesz le szokni nem fogok mert most ilyen a helyzet….

9 kedvelés

nem értem mi a jó a zéró nikkes vépelésben :thinking: (azon túl, hogy occcó) ….de szerintem még te sem, ha most még 3mg/ml-nél tartasz :grin:

4 kedvelés

Cukorka meg torta ízekkel fogyókúrázni pl. nem lehet rossz :roll_eyes::grin::+1: (hová tehettem az egészben sült malac tepsis krumplival liquidemet…:thinking:)

3 kedvelés

Ki fog derülni ha odaérek. 17 év után ezt is ki kell próbálni. Minden eshetőségre fel kell készülni. Elfáradok lassan a hadakozásba hogy rendes nicet szerezzük. Egy kiváló hobby volt ez de kezd korulményes lenni.

5 kedvelés

na jah….annyit beszéltünk itt róla tavaly is (mindig is), hogy tessék évekre spájzolni. Mondjuk előbb utóbb minden IS elfogy, de legyen inkább utóbb :grin:

7 kedvelés

Hidd el nem keves tartalek van 100mg nicből is a fagyasztóban ha 5-6 ev csak az es sok Revo 6os van amit csak higitani kell. Ez nem erről szól hogy van e, csak zavar amit csinalnak velunk ebbe a putri országba. Így döntöttem hogy kiprobalom.

8 kedvelés

Nem azt mondom hogy leteszem csak szeretem ha senkitől nem függők semmilyen mértékben, ezért teszem ezt a kísérletet.

7 kedvelés

A legjobb érzés talán az benne, hogy a sóvárgás megszűnik egy idő után és maradnak az ízek élvezete. :fire::ok_hand:t2: Lassan már két éve, hogy elhagytam a niket és azóta még jobban élvezem a vapelést.

7 kedvelés

Ha még nem fogy el, egy idő után még ott is nekiáll bomlani, gyengülni…sajnos. :roll_eyes: Ezt én is így gondolom (2 évre van spájzom, ha 18 mg-on maradok).

7 kedvelés

Nem tudom de ha elfogadható akkor már elégedett leszek, csomó Országba nem tudok utazni mert tiltott a Vape cigi meg kizárt ezt is figyelembe vettem.

5 kedvelés

Fagyó - 20 barna üvegben. 100ml szétszedve vákum fóliába. Ennél jobban nem tudtam megóvni.

8 kedvelés

Csak lazán ..:heart:

6 kedvelés

Van jó pár cucc amik ugyan úgy mint a nic állnak a szekrénybe sose jutottam el hogy hasznaljam​:joy:

12 kedvelés

Azért én még találok megoldást….így is, hogy van 6évre biztosan. Kár, hogy erről többet még írni sem szabad….bűnözőnek éreztetnek, pedig csak az egészségem miatt kényszerülök rá. Szar világ, szar döntéshozókkal és végrehajtókkal

10 kedvelés

Ezért is teszek egy próbát ezzel meglátjuk milyen lesz.

5 kedvelés

Ezt hozta az exponenciális “fejlődés”. Néha világvégét kívánok, annyira bántja az igazságérzetemet a minden eddiginél nagyobb társadalmi “ranglétra”. Meg ez a sok agyatlan, illetve szándékos retek döntés. Igen, tényleg úgy érzi az ember, hogy mintha ő maga lenne a xar…és felfoghatatlan hatalmú idióták játékszerei vagyunk.

Az még hagyján, de ezt a pórnép választotta, látszólag. Még nem fáj eléggé….

Basszus, pár éve még bogarat permeteztek a filléres nikotinnal a kertekben.

5 kedvelés

Az baj , ha meg azt mondom , hogy én megpróbálok boldogan élni és inkább a jót látni … És carok a legtöbb búságra ..akkor meg megkapom ,hogy nem vagyok elég hazafi …

Pár napja volt egy ilyen jellegű “beszélgetésem”

7 kedvelés